Ilma-vesilämpöpumput

Pyydä tarjous

Laadukkaat lämpöpumput tunnetuilta valmistajilta

Käytämme asennuksissamme vain tunnettujen valmistajien laadukkaita lämpöpumppuja. Ammattitaitoisesti asennettu, korkealaatuinen laite on pitkäikäinen, kustannustehokas ja ympäristöystävällinen lämmitysratkaisu. Tutustu laitevalikoimaamme!

Compress 7000i Ecodan r32

Erä laadukkaita ilma-vesilämpöpumppuja kesähintaan!

Tilaa nyt meiltä korkealaatuinen, pohjoisiin oloihin suunniteltu ilma-vesilämpöpumppu vanhan lämmitysjärjestelmäsi tilalle kesähintaan alkaen 14 ­000 ­€! Hintaan sisältyy vanhan järjestelmän purku sekä ilma-vesilämpöpumpun asennus ja sähkötyöt.

Lue lisää ja pyydä tarjous
Ilma-vesilämpöopas omakotitaloon

Ilma-vesilämpöopas omakotitaloon

Lue oppaastamme tärkeää tietoa ilma-vesilämmön käytöstä omakotitalossa ja ilma-vesilämpöpumpun asentamisesta.

Lataa ilmainen opas

Sopiva ratkaisu jokaiseen taloon

Ilma-vesilämpöpumppu valitaan kunkin rakennuksen tarpeiden ja laitteen käyttöolosuhteiden perusteella. Valinnassa huomioidaan talon lämmitystehon ja -energian tarve sekä millä tavoin lämmönjako hoidetaan talossa. Tärkeitä valintaperusteita ovat laitteen vuosihyötysuhde, teho ja toimintatapa. Suomessa on erityisesti huomioitava laitteen sopivuus pohjoisiin olosuhteisiin. Tähän vaikuttavat niin laitteen hyötysuhde kuin sulatustoiminnon suunnittelukin. Lisäksi ulkoyksikön kotelon on kestettävä ankaria sääolosuhteita, ja puhaltimen ja höyrystimen on sijaittava niin korkealla, että ne eivät jää lumen alle.

Laadukas lämpöpumppu toimii hyvällä hyötysuhteella eli tuottaa runsaasti lämmitysenergiaa käyttämäänsä sähköön verrattuna. Hyötysuhdetta kannattaa tarkastella vuositasolla. Lisää tietoa hyötysuhteesta voit lukea sivultamme Mikä on ilma-vesilämpöpumppu.

Toimintatapansa perusteella ilma-vesilämpöpumput jaetaan pääasiassa kahteen ryhmään, monoblock- ja split-laitteisiin. Monoblock-tekniikalla toimivissa lämpöpumpuissa sisä- ja ulkoyksikön välillä kiertää vesi. Split-laitteissa puolestaan sisä- ja ulkoyksikön välillä kiertää lämpöpumpun kylmäaine. Tarkemman kuvauksen monoblock- ja split-tekniikan eroista voit lukea täältä.

 

Outi Heikkilä Outi Heikkilä

Asiakkaamme kokemus: Ilma-vesilämpöpumppu omakotitaloon Hausjärvellä

Outi Heikkilä vaihtoi 1920-luvulla rakennetun omakotitalonsa öljylämmityksen ilma-vesilämpöpumppuun. Huoleton ja ympäristöystävällinen ilma-vesilämpöjärjestelmä tuottaa merkittävät säästöt lämmityskustannuksiin. Ilma-vesilämpöpumpun asennustyöt sujuivat Heikkilän mukaan erinomaisesti.

Lue lisää