Ilma-vesilämpöpumput – Thermia

Pyydä tarjous

Hyödynnä kampanjaetu ja rahoita hankintasi Thermia Lämpölainalla!

Thermia Lämpölaina on lämpöpumppujärjestelmän hankintaan tarkoitettu rahoitus. Kun haet Lämpölainaa nyt, ensimmäinen lasku erääntyy vasta 6 kk kuluttua. Kampanjaetu on voimassa 18.12.2020 asti. Hae lainaa kätevästi Thermian sivustolla!

Hae lämpölainaa

Thermia iTec

Thermia iTec -ilma-vesilämpöpumpun invertteriohjattu kompressori säätelee lämmitystehoa jatkuvasti vastaamaan todellista lämmöntarvetta. Pohjoisiin olosuhteisiin suunniteltu laite tuottaa lämpöä energiatehokkaasti jopa -25 asteen ulkolämpötilassa. TWS-tekniikan ansiosta käyttövesi lämpenee perinteistä tekniikkaa nopeammin ja energiatehokkaammin. Thermia Online -ohjausjärjestelmän avulla laitteen voi ottaa etäohjaukseen ja -valvontaan.

Thermia iTec -ilma-vesilämpöpumppu on saatavana kolmessa teholuokassa (5 kW, 9 kW ja 16 kW). Sisätiloihin asennettavan ohjauskeskuksen voi valita kolmesta eri vaihtoehdosta (Standard, Total Compact ja Total).

Esite
Thermia iTec
Ilma-vesilämpöopas omakotitaloon

Ilma-vesilämpöopas omakotitaloon

Lue maksuttomasta oppaastamme tärkeää tietoa ilma-vesilämmön käytöstä omakotitalossa ja ilma-vesilämpöpumpun asentamisesta.

Lataa ilmainen opas