Ilma-vesilämpöpumput – Thermia

Pyydä tarjous

Pohjoismaista laatua Thermialta

Thermian ilma-vesilämpöpumput edustavat pohjoismaista laatua. Laitteet valmistetaan Ruotsin Arvikassa, missä sijaitsee yksi Euroopan moderneimmista tutkimus- ja kehityskeskuksista.

Thermia Lämpölaina

Rahoita hankintasi Thermia Lämpölainalla!

Thermia Lämpölaina on lämpöpumppujärjestelmän hankintaan tarkoitettu rahoitus. Lainaa voit hakea kätevästi Thermian sivustolla.

Hae lämpölainaa

Thermia iTec

Thermia iTec -ilma-vesilämpöpumpun eli vesi-ilmalämpöpumpun invertteriohjattu kompressori säätelee lämmitystehoa jatkuvasti vastaamaan todellista lämmöntarvetta. Pohjoisiin olosuhteisiin suunniteltu monoblock-tekniikalla toimiva laite tuottaa lämpöä energiatehokkaasti jopa -25 asteen ulkolämpötilassa. TWS-tekniikan ansiosta käyttövesi lämpenee perinteistä tekniikkaa nopeammin ja energiatehokkaammin. Thermia Online -ohjausjärjestelmän avulla laitteen voi ottaa etäohjaukseen ja -valvontaan.

Thermia iTec -ilma-vesilämpöpumppu on saatavana kolmessa teholuokassa (5 kW, 9 kW ja 16 kW). Sisätiloihin asennettavan ohjauskeskuksen voi valita kolmesta eri vaihtoehdosta (Standard, Total Compact ja Total). Laitteen tehdastakuu on viisi vuotta. Tom Allen Seneran oma pientalojen lämmitysjärjestelmien viiden vuoden takuu kattaa laadukkaan asennustyön tarvikkeineen.

Esite
Thermia iTec outdoor
Ilma-vesilämpöopas omakotitaloon

Ilma-vesilämpöopas omakotitaloon

Lue maksuttomasta oppaastamme tärkeää tietoa ilma-vesilämmön käytöstä omakotitalossa ja ilma-vesilämpöpumpun asentamisesta.

Lataa ilmainen opas