Ilmalämmitys maalämmön ja ilma-vesilämmön yhteydessä

Pyydä tarjous

Ilmalämmitys on helppoa yhdistää maalämpöön ja ilma-vesilämpöön

Ilmalämmitys on yleinen lämmönjakotapa 1970–80-luvuilla rakennetuissa omakotitaloissa. Ilmalämmityskoneen nestepatteri lämmittää kiertoilmaa, joka leviää asuntoon tavallisesti ikkunoiden alla sijaitsevista säleiköistä. Sama laite hoitaa talon ilmanvaihdon. Ilmalämmityslaitteista tunnetuimpia oli Valmet Kotilämpö, joka on yhä käytössä lukuisissa omakotitaloissa.

Ilmalämmitys on edelleen toimiva ja käyttökelpoinen lämmönjakotapa. Koska ilmalämmitys on vesikiertoinen lämmönjakomenetelmä, se on helppoa yhdistää maalämpöpumppuun tai ilma-vesilämpöpumppuun, jolloin talon lämmityskustannukset pienenevät ratkaisevasti. 

Tom Allen Seneralta saat luotettavan maalämpö- tai ilma-vesilämpöjärjestelmän. Kun tilaat meiltä maalämpö- tai ilma-vesilämpöurakan, vaihdamme samalla halutessasi vanhan ilmalämmityslaitteesi tilalle Enerventin laadukkaan Salla Kotilämpö -laitteen. Nykyaikainen laite parantaa talon energiatehokkuutta ja asumismukavuutta huomattavasti.

Salla Kotilämpö

Salla Kotilämpö eAir

Salla Kotilämpö -ilmalämmityslaitteissa on tehokas lämmön talteenotto ja energiatehokkaat tasavirtapuhaltimet. Laitteiden pyörivä lämmönsiirrin toimii yli 80 prosentin hyötysuhteella, mikä tuottaa merkittävät säästöt lämmityskustannuksiin.

Salla Kotilämpö on saman kokoinen kuin Valmet Kotilämpö, joten asennus vanhan laitteen tilalle tapahtuu helposti. Salla Kotilämmöllä voi luonnollisesti korvata myös muun ilmalämmityslaitteen.

Tom Allen Senera asentaa halutessasi Salla Kotilämpö -laitteen maalämpö- tai ilma-vesilämpöurakan yhteydessä.

Esite