Ilmalämmitys

Ilmalämmitys yhdistää ilmanvaihdon ja lämmönjaon

Ilmalämmitys on yleinen lämmönjakotapa 1970–80-luvuilla rakennetuissa omakotitaloissa. Ilmalämmityskoneen nestepatteri lämmittää kiertoilmaa, joka leviää asuntoon tavallisesti ikkunoiden alla sijaitsevista säleiköistä. Sama laite hoitaa talon ilmanvaihdon. Ilmalämmityslaitteista tunnetuimpia oli Valmet Kotilämpö, joka on yhä käytössä lukuisissa omakotitaloissa.

Ilmalämmitys on edelleen toimiva ja käyttökelpoinen lämmönjakotapa. Kun vanhan ilmalämmityslaitteen vaihto on ajankohtaista, tilalle voidaan asentaa nykyaikainen laite, joka parantaa talon energiatehokkuutta ja asumismukavuutta huomattavasti. Samalla talon lämmönlähteeksi on järkevää vaihtaa taloudellinen ja ympäristöystävällinen maalämpö tai ilma-vesilämpö. Tom Allen Senera asentaa vanhojen ilmalämmityslaitteiden tilalle Enerventin laadukkaita Salla Kotilämpö -laitteita.

Salla Kotilämpö

Salla Kotilämpö eAir ja eWind

Salla Kotilämpö -ilmalämmityslaitteissa on tehokas lämmön talteenotto ja energiatehokkaat tasavirtapuhaltimet. Laitteiden pyörivä lämmönsiirrin toimii yli 80 prosentin hyötysuhteella, mikä tuottaa merkittävät säästöt lämmityskustannuksiin.

Salla Kotilämpö on saman kokoinen kuin Valmet Kotilämpö, joten asennus vanhan laitteen tilalle tapahtuu helposti. Salla Kotilämmöllä voi luonnollisesti korvata myös muun ilmalämmityslaitteen. Salla Kotilämpöä on saatavana kahta mallia, Salla Kotilämpö eAir sekä Salla Kotilämpö eWind.