Ilmalämmitys maalämmön ja ilma-vesilämmön yhteydessä

Pyydä tarjous

Ilmalämmitys on helppoa yhdistää maalämpöön ja ilma-vesilämpöön

Ilmalämmitys on yleinen lämmönjakotapa 1970–80-luvuilla rakennetuissa omakotitaloissa. Ilmalämmityskoneen nestepatteri lämmittää kiertoilmaa, joka leviää asuntoon tavallisesti ikkunoiden alla sijaitsevista säleiköistä. Sama laite hoitaa talon ilmanvaihdon. Ilmalämmityslaitteista tunnetuimpia oli Valmet Kotilämpö, joka on yhä käytössä lukuisissa omakotitaloissa.

Ilmalämmitys on edelleen toimiva ja käyttökelpoinen lämmönjakotapa. Kun vanhan ilmalämmityslaitteen vaihto on ajankohtaista, tilalle voidaan asentaa nykyaikainen laite, joka parantaa talon energiatehokkuutta ja asumismukavuutta huomattavasti.

Koska ilmalämmitys on vesikiertoinen lämmönjakomenetelmä, se on helppoa yhdistää mihin tahansa lämmönlähteeseen. Talon lämmityskustannukset pienenevät ratkaisevasti, kun lämmönlähteeksi valitaan taloudellinen ja ympäristöystävällinen maalämpö tai ilma-vesilämpöpumppu.  

Tom Allen Seneralta saat luotettavan maalämpö- tai ilma-vesilämpöjärjestelmän. Samalla vaihdamme halutessasi vanhan ilmalämmityslaitteesi tilalle Enerventin laadukkaan Salla Kotilämpö -laitteen.

Salla Kotilämpö

Salla Kotilämpö eAir

Salla Kotilämpö -ilmalämmityslaitteissa on tehokas lämmön talteenotto ja energiatehokkaat tasavirtapuhaltimet. Laitteiden pyörivä lämmönsiirrin toimii yli 80 prosentin hyötysuhteella, mikä tuottaa merkittävät säästöt lämmityskustannuksiin.

Salla Kotilämpö on saman kokoinen kuin Valmet Kotilämpö, joten asennus vanhan laitteen tilalle tapahtuu helposti. Salla Kotilämmöllä voi luonnollisesti korvata myös muun ilmalämmityslaitteen.

Esite