Ilma-vesilämpöpumput – Bosch

Pyydä tarjous

Olemme Bosch lämpömestari

Bosch on Euroopan suurimpia lämmitystuotteiden valmistajia. Boschin ilma-vesilämpöpumput eli vesi-ilmalämpöpumput suunnitellaan ja valmistetaan pohjoismaisella asiantuntemuksella. 

Bosch Lämpömestarina olemme perehtyneet Boschin laitteisiin, niiden mitoitukseen ja asennukseen Boschin perusteellisessa koulutuksessa. Ostaessasi meiltä Boschin ilma-vesilämpöpumpun asennuksineen saat sille kuuden vuoden täyden takuun sekä 10 vuoden kompressoritakuun. Lisätietoa löydät Boschin sivustolta.

Bosch Lämpömestari

Erä laadukkaita ilma-vesilämpöpumppuja nyt kesähintaan!

Tilaa nyt meiltä korkealaatuinen, pohjoisiin oloihin suunniteltu ilma-vesilämpöpumppu vanhan lämmitysjärjestelmäsi tilalle kesähintaan alkaen 14 ­000 ­€! Hintaan sisältyy vanhan järjestelmän purku sekä ilma-vesilämpöpumpun asennus ja sähkötyöt.

Lue lisää ja pyydä tarjous
Compress 7000i Ecodan r32
Ilma-vesilämpöopas omakotitaloon

Ilma-vesilämpöopas omakotitaloon

Lue maksuttomasta oppaastamme tärkeää tietoa ilma-vesilämmön käytöstä omakotitalossa ja ilma-vesilämpöpumpun asentamisesta.

Lataa ilmainen opas
Bosch Compress 3000 AWS VILP

Bosch Compress 3000 AWS

Bosch Compress 3000 AWS -ilma-vesilämpöpumppu on kehitetty pohjoisiin olosuhteisiin. Laite toimii Split-tekniikalla, mikä tarkoittaa, että sisä- ja ulkoyksikön välillä kiertää kylmäaine. Tämä on jäätymisriskin vähäisyyden vuoksi hyvä ominaisuus alueilla, joilla voi esiintyä pitkiä sähkökatkoja.

Compress 3000 AWS -lämpöpumpun antoteho voidaan valita 8–17 kW väliltä tarpeen mukaan. Sisäyksikkö voidaan valita neljästä eri mallista. Pienikokoinen, seinään asennettava sisäyksikkö sopii hyvin yhdistettäväksi olemassa olevaan kattilaan. Lattialle asennettava yksikkö sisältää käyttövesivaraajan ja sähkövastuksen.

Bosch antaa Compress 3000 AWS -laitteelle kuuden vuoden takuun sekä 10 vuoden kompressoritakuun, kun laitteen on asentanut Bosch Lämpömestari -sertifikaattiin oikeutettu urakoitsija.

Esite
Käyttöohje

Bosch compress 7000i AW

Bosch Compress 7000i AW -ilma-vesilämpöpumppu on energiatehokas monoblock-tekniikalla toimiva laite, jonka kierroslukuohjattu kompressori vaihtaa tehoa portaattomasti tarpeen mukaiseksi. Näin saavutetaan optimaalinen vuosihyötysuhde.

Compress 7000i AW on Ruotsissa valmistettu, pohjoiseen ilmastoon suunniteltu vesi-ilmalämpöpumppu. Laite sopii sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Laitteen takuu on kuusi vuotta (kompressoritakuu 10 vuotta) Bosch Lämpömestarin asentamana.

Esite
Bosch Compress 7000i AW