Tom Allen Senera

Pyydä tarjous

Tom Allen Senera – vahvat osaajat yhdistyivät alan markkinajohtajaksi

Tom Allen Senera on Suomen maalämpö- ja lämmöntalteenottoalan markkinajohtaja. Meillä työskentelee noin 110 alan ammattilaista. Toimintaamme ohjaavina arvoina ovat luotettavuus, vastuullisuus sekä uusiutuvien energianlähteiden hyödyntäminen. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa taloudellisesti kestävää ja ympäristöystävällistä tulevaisuutta.

Toimintamme lähtökohtana on korkea asiakastyytyväisyys. Mitoitamme, suunnittelemme ja toteutamme asiakkaillemme maalämpö-, lämmön talteenotto- ja ilma-vesilämpöjärjestelmät alusta loppuun vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Urakan valmistumisen jälkeen asiakkaitamme palvelevat etävalvontamme ja huoltomme.

Tom Allen Senera syntyi, kun maalämpöalan uranuurtajayritys Tom Allen (perustettu Porvoossa vuonna 1991) ja energiaratkaisujen asiantuntijayritys Senera (perustettu Vantaalla vuonna 2008) yhdistivät voimansa vuonna 2015. Vuonna 2021 Tom Allen Senera siirtyi osaksi pohjoismaista Assemblin-konsernia.

Tom Allen - Maalämmön uranuurtajana Suomessa

Tom Allen Oy:n perusti kaivosinsinööri Tom Allen, joka oli muuttanut Porvooseen Calgarysta, Kanadan öljypääkaupungista. Tom Allenilla oli asiantuntemusta uusimmasta poraustekniikasta, ja liiketoiminta alkoikin vesikaivojen porauksella vuonna 1991. Toiminta laajeni maalämpöjärjestelmien suunnitteluun ja toteuttamiseen. Tom Allenin vahva näkemys kokonaisvaltaisesta asiakaspalvelusta muodostui yrityksen kantavaksi periaatteeksi.

Tom Allen Oy:n ensimmäinen maalämpöasennus valmistui vuonna 1995, ensimmäisten joukossa Suomessa. Vuoteen 2015 mennessä Tom Allen Oy oli yli 6 000 järjestelmän kokemuksella alan kokenein toimija Suomessa. Katso video Tom Allenin alkutaipaleesta maalämpöalalla! 

Tom Allen

Hyvä palvelu on vain sitä, että tekee niin kuin haluaisi itselle tehtävän.

Tom Allen

Senera – suurten kiinteistöjen erityisosaaja

Senera Oy:n perustivat Vantaalla vuonna 2008 rakennusmestari Johan Holma ja diplomi-insinööri Mika Manner. Seneran vahvimmiksi osaamisalueiksi muodostuivat erityisesti taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen maalämpö- ja poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmät. Vahvan insinööri- ja suunnitteluosaamisen ansiosta Seneran ratkaisut ovat edustaneet maalämpö- ja lämmöntalteenottoalan kehityksen kärkeä. Seneran järjestelmäratkaisuissa rakennuksen lämmöntuotanto ja -talteenotto on yhdistetty saumattomaksi kokonaisuudeksi taloautomaation avulla.

Seneralle karttui vuosien varrella kokemusta mitä erilaisimmista maalämpöprojekteista. Seneran maalämmöllä lämmitetään lukuisten taloyhtiöiden ja pientalojen lisäksi niin Raision Ikeassa, Hangon luotsiasemalla kuin Pohjois-Suomessa Kiilopään hiihtokeskuksessakin.

Seneran ydinosaamisalueiksi muodostuivat suurten kiinteistöjen maalämpö- ja lämmöntalteenottojärjestelmät.

Liikekiinteistön maalämpö ja maaviileä

Taustavoimaksi Assemblin

Tom Allen Senerasta tuli vuonna 2021 osa Assemblin-konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava talotekniikka-alan yhtiö. Assemblin-konsernin liikevaihto on 1,29 mrd. euroa, ja konsernin palveluksessa on noin 7 000 talotekniikan ammattilaista.

Tom Allen Senera toimii Assemblin-konsernissa itsenäisenä yrityksenä. Vahvan konsernin taustatuen ansiosta Tom Allen Senera voi tarjota asiakkailleen entistä monipuolisempia energiaratkaisuja ja edistää entistäkin tehokkaammin kehitystä kohti kestävää ja energiatehokasta yhteiskuntaa. Lue lisää Assemblin-konsernista Assemblinin verkkosivuilta.

Tom Allen Senera on osa Assemblin-konsernia.

Tom Allen Senera toimii itsenäisenä yrityksenä Assemblin-konsernissa, joka on Pohjoismaiden johtava talotekniikka-alan toimija.

Haluamme toimia oikein – Whistleblowing-palvelumme

Pyrimme ylläpitämään avoimuutta ja korkeatasoista yritysetiikkaa. Ilmoituskanava tarjoaa mahdollisuuden kommunikoida epäillyistä väärinkäytöksistä, jotka vaikuttavat ihmisiin, organisaatioomme, yhteiskuntaan tai ympäristöön. Whistleblowing-palvelu vähentää väärinkäytösten todennäköisyyttä ja osoittaa sitoutumisemme oikeudenmukaiseen toimintaan. Sinulla ei tarvitse olla todisteita epäilystesi tueksi, mutta ilmoitukset pitää tehdä hyvässä uskossa.

Nimettömän ilmoittamisen mahdollistava kanava löytyy tästä linkistä.