Tom Allen Senera

Pyydä tarjous

TOM ALLEN SENERA – VAHVAT OSAAJAT YHDISTYIVÄT ALAN MARKKINAJOHTAJAKSI

Tom Allen Senera syntyi vuonna 2017, kun maalämpöalan uranuurtaja Tom Allen Oy ja energiaratkaisujen asiantuntijayritys Senera Oy yhdistivät voimansa. Tom Allen Senera Oy nousi Suomen maalämpö- ja lämmöntalteenottoalan markkinajohtajaksi. Yrityksessä työskentelee noin seitsemänkymmentä alan ammattilaista.

Tom Allen Senera Oy:n toiminnan lähtökohtana on korkea asiakastyytyväisyys. Toimitamme asiakkaillemme maalämpö-, lämmön talteenotto- ja ilma-vesilämpöjärjestelmät kokonaisvastuullisesti. Kokonaisvastuuseen kuuluu järjestelmien mitoitus, suunnittelu sekä toteutus vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Urakan valmistumisen jälkeen asiakastamme palvelevat etävalvontamme ja huoltomme.

Toimintaamme ohjaavina arvoina ovat luotettavuus, vastuullisuus sekä uusiutuvien energianlähteiden hyödyntäminen. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa taloudellisesti kestävää ja ympäristöystävällistä tulevaisuutta.

TOM ALLEN – ÖLJYKENTILTÄ MAALÄMMÖN PARIIN

Tom Allen Oy:n perusti kaivosinsinööri Tom Allen, joka oli muuttanut Porvooseen Calgarysta, Kanadan öljypääkaupungista. Tom Allenilla oli asiantuntemusta uusimmasta poraustekniikasta, ja liiketoiminta alkoikin vesikaivojen porauksella vuonna 1991. Toiminta laajeni maalämpöjärjestelmien suunnitteluun ja toteuttamiseen. Ensimmäinen maalämpöasennus valmistui vuonna 1995, ensimmäisten joukossa Suomessa. Vuoteen 2017 mennessä Tom Allen Oy oli yli 6 000 järjestelmän kokemuksella alan kokenein toimija Suomessa.

Tom Allenin vahva näkemys kokonaisvaltaisesta asiakaspalvelusta on ollut yrityksen kantava periaate sen alkutaipaleesta lähtien. Tom Allenin sanoin:  ”Loppujen lopuksi hyvä palvelu on vain sitä, että tekee niin kuin haluaisi itselle tehtävän.”

Tom Allen
Tom Allen aloitti maalämpöjärjestelmien asennuksen ensimmäisten joukossa Suomessa.

SENERA – SUURTEN KIINTEISTÖJEN ERITYISOSAAJA

Senera Oy:n perustivat Vantaalla vuonna 2008 rakennusmestari Johan Holma ja diplomi-insinööri Mika Manner. Seneran vahvimmiksi osaamisalueiksi muodostuivat erityisesti taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen maalämpö- ja poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmät. Vahvan insinööri- ja suunnitteluosaamisen ansiosta Seneran ratkaisut edustivat maalämpö- ja lämmöntalteenottoalan kehityksen kärkeä. Seneran järjestelmäratkaisuissa rakennuksen lämmöntuotanto ja -talteenotto yhdistettiin saumattomaksi kokonaisuudeksi taloautomaation avulla.

Seneralle karttui vuosien varrella kokemusta mitä erilaisimmista maalämpöprojekteista. Seneran maalämmöllä lämmitetään lukuisten taloyhtiöiden ja pientalojen lisäksi niin Raision Ikeassa, Hangon luotsiasemalla kuin Pohjois-Suomessa Kiilopään hiihtokeskuksessakin.

Seneran maalämpö ja lämmön talteenotto taloyhtiöihin ja liikekiinteistöihin.
Seneran ydinosaamisalueiksi muodostuivat suurten kiinteistöjen maalämpö- ja lämmöntalteenottojärjestelmät.