Suomen parhaat työpaikat uusiutuvan energian parissa

Tom Allen Seneran Missio

Tom Allen Seneran missio on edistää uusiutuvaa energiaa ja energiataloudellisuutta rakennetussa ympäristössä.

Suurten kiinteistöjen hankkeet

 

Taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen energiaratkaisumme ovat alan kehityksen kärjessä. Hankepäällikkömme suunnittelevat ja tarjoavat suurille kiinteistöille sopivimmat ratkaisut ja vastaavat projektin sujumisesta kokonaisuudessaan.

 

 

 

Energiaratkaisujen myynti pientaloihin

 

Myymme, suunnittelemme ja toteutamme laadukkaita energiaratkaisuja pientaloihin ja pieniin taloyhtiöihin Suomen kattavimmalla kokemuksella. Energia-asiantuntijamme tekevät merkityksellistä työtä uusiutuvan energian parissa. 

Automaatio

 

Asiantuntijamme ohjelmoivat rakennusautomaation avulla lämpöpumppujärjestelmän toimimaan saumattomana kokonaisuutena. Automaatiotiimimme työskentelee monipuolisten ja mielenkiintoisten kohteiden parissa. 

 

 

Asennus

 

Laadukas asentaminen on lähtökohta toimivalle kokonaisuudelle. Yrityksemme tarjoaa kiinnostavia työtehtäviä ammattitaitoisille sähkö-, LTO- ja LVI-asentajille.

Töihin meille

Tom Allen Senera Oy on Suomen kokenein maalämpöalan yritys. Olemme jo 25 vuoden ajan auttaneet asiakkaitamme säästämään lämmityskustannuksia ja ympäristöä. Panostamme osaamiseen ja toiminnan kehittämiseen, ja pidämme työntekijöistä hyvää huolta.

Oletko kiinnostunut rakentamaan tulevaisuutta kanssamme? Lähetä avoin hakemus henkilöstöpäällikkö Kaisa Haikaraiselle, kaisa.haikarainen@tomallensenera.fi.

Hankepäällikkö

Hankepäällikkönä vastaat suurten kiinteistöjen projektien läpiviemisestä kokonaisuudessaan. Työtehtäviisi kuuluvat järjestelmien mitoittaminen, suunnittelu, tarjouslaskenta, urakkaneuvottelut, ratkaisujen esittely ja projektien hoitaminen.

Lähetä hakemus

Kiinteistöautomaation ammattilainen

Kiinteistöautomaation ammattilaisena pääset työskentelemään osana Tom Allen Seneran kiinteistöautomaatiotiimiä. Työtehtävät koostuvat esimerkiksi kiinteistöjen lämmitysratkaisujen ohjelmoinnista, automaatioasennuksista ja käyttöönotoista.

Lähetä hakemus

Lämmöntalteenottojärjestelmien (LTO) asentaja

LTO-asentajan työhön kuuluu energiaa säästävien poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmien asentaminen kerrostalojen ja toimistorakennusten katoille. Asentaminen keskittyy Etelä-Suomen alueelle.

Lähetä hakemus

Lämmitys- ja käyttövesiputkistojen asentaja

Asentajana toimit itsenäisesti tai työparin kanssa. Kohteet sijaitsevat Etelä-Suomen alueella. Hakijana voit olla kokenut ammattilainen, mutta annamme myös kattavan perehdytyksen työhön. Eduksi luemme hitsausosaamisen ja aiemman työkokemuksen lämpöpumpuista sekä LVI-alan töistä.

Lähetä hakemus

Sähköasentaja

Sähköasentajana työskentelet itsenäisesti tai työparin kanssa kuluttaja-asiakkaidemme kohteissa. Kohteet sijaitsevat pääasiallisesti Uudenmaan alueella. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi maalämpöpumppujen tai puhallinkonvektorien sähköistäminen. Hakijana voit olla kokenut ammattilainen, mutta annamme myös kattavan perehdytyksen työhön.

Lähetä hakemus