Suomen parhaat työpaikat uusiutuvan energian parissa

Tom Allen Seneran Missio

Tom Allen Seneran missio on edistää uusiutuvaa energiaa ja energiataloudellisuutta rakennetussa ympäristössä.

Suurten kiinteistöjen hankkeet

 

Taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen energiaratkaisumme ovat alan kehityksen kärjessä. Hankepäällikkömme suunnittelevat ja tarjoavat suurille kiinteistöille sopivimmat ratkaisut ja vastaavat projektin sujumisesta kokonaisuudessaan.

 

 

 

Energiaratkaisujen myynti pientaloihin

 

Myymme, suunnittelemme ja toteutamme laadukkaita energiaratkaisuja pientaloihin ja pieniin taloyhtiöihin Suomen kattavimmalla kokemuksella. Energia-asiantuntijamme tekevät merkityksellistä työtä uusiutuvan energian parissa. 

Automaatio

 

Asiantuntijamme ohjelmoivat rakennusautomaation avulla lämpöpumppujärjestelmän toimimaan saumattomana kokonaisuutena. Automaatiotiimimme työskentelee monipuolisten ja mielenkiintoisten kohteiden parissa. 

 

 

Asennus

 

Laadukas asentaminen on lähtökohta toimivalle kokonaisuudelle. Yrityksemme tarjoaa kiinnostavia työtehtäviä ammattitaitoisille sähkö-, LTO- ja LVI-asentajille.

Töihin meille

Tom Allen Senera Oy on Suomen kokenein maalämpöalan yritys. Olemme jo 25 vuoden ajan auttaneet asiakkaitamme säästämään lämmityskustannuksia ja ympäristöä. Panostamme osaamiseen ja toiminnan kehittämiseen, ja pidämme työntekijöistä hyvää huolta.

Oletko kiinnostunut rakentamaan tulevaisuutta kanssamme? Lähetä avoin hakemus henkilöstöpäällikkö Kaisa Haikaraiselle, kaisa.haikarainen@tomallensenera.fi.

Hankepäällikkö, asuinkiinteistöt

Asuinkiinteistöjen hankepäällikkönä vastaat esim. kerros- ja rivitalojen energiaratkaisuprojektien läpiviemisestä. Työtehtäviisi kuuluvat maalämpö- ja lämmöntalteenottojärjestelmien mitoittaminen, suunnittelu, tarjouslaskenta, urakkaneuvottelut, ratkaisujen esittely ja projektien hoitaminen.

Lähetä hakemus

Hankepäällikkö, liike- ja toimistokiinteistöt

Liike- ja toimistokiinteistöjen hankepäällikön tehtäviin kuuluu suurten toimitilakiinteistöjen kuten kauppakeskusten, toimistorakennusten tai päivittäistavarakauppojen energiaratkaisuprojektien hoitaminen. Työnkuva sisältää järjestelmien mitoittamista, suunnittelua, tarjouslaskentaa, neuvotteluja sekä ratkaisujen esittelyä.

Lähetä hakemus

Rakennusautomaation ammattilainen

Rakennusautomaation ammattilaisena pääset työskentelemään osana Tom Allen Seneran rakennusautomaatiotiimiä. Työtehtävät koostuvat liike- ja asuinkiinteistöjen lämmitysratkaisujen ohjelmoinnista, automaatioasennuksista ja käyttöönotoista.

Hae paikkaa

Lämmöntalteenottojärjestelmien (LTO) asentaja

LTO-asentajan työhön kuuluu energiaa säästävien poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmien asentaminen kerrostalojen ja toimistorakennusten katoille. Asentaminen keskittyy Etelä-Suomen alueelle.

Lähetä hakemus

Lämmitys- ja käyttövesiputkistojen asentaja

Etsimme hitsaustaitoista putkiasentajaa kiinteistöjen lämmitysjärjestelmien asennustöihin. Asentajana toimit itsenäisesti tai työparin kanssa. Kohteet sijaitsevat Etelä-Suomen alueella. Työ vaatii kokemusta putkiasennuksista sekä TIG- ja puikkohitsauksista.

Hae paikkaa

Sähköasentaja

Sähköasentajana työskentelet itsenäisesti tai työparin kanssa kuluttaja-asiakkaidemme kohteissa. Kohteet sijaitsevat pääasiallisesti Uudenmaan alueella. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi maalämpöpumppujen tai puhallinkonvektorien sähköistäminen. Hakijana voit olla kokenut ammattilainen, mutta annamme myös kattavan perehdytyksen työhön.

Lähetä hakemus