Suomen parhaat työpaikat uusiutuvan energian parissa

Avoimet paikat

Tom Allen Seneran Missio

Tom Allen Seneran missio on edistää uusiutuvaa energiaa ja energiataloudellisuutta rakennetussa ympäristössä.

Suurten kiinteistöjen hankkeet

Taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen energiaratkaisumme ovat alan kehityksen kärjessä. Hankepäällikkömme suunnittelevat ja tarjoavat suurille kiinteistöille sopivimmat ratkaisut ja vastaavat projektin sujumisesta kokonaisuudessaan.

Energia­ratkaisujen myynti pientaloihin

Myymme, suunnittelemme ja toteutamme laadukkaita energiaratkaisuja pientaloihin ja pieniin taloyhtiöihin Suomen kattavimmalla kokemuksella. Energia-asiantuntijamme tekevät merkityksellistä työtä uusiutuvan energian parissa.

Automaatio

Asiantuntijamme ohjelmoivat rakennusautomaation avulla lämpö­pumppu­järjestelmän toimimaan saumattomana kokonaisuutena. Automaatiotiimimme työskentelee monipuolisten ja mielenkiintoisten kohteiden parissa.

Asennus

Laadukas asentaminen on lähtökohta toimivalle kokonaisuudelle. Yrityksemme tarjoaa kiinnostavia työtehtäviä ammattitaitoisille sähkö-, LTO- ja LVI-asentajille.

Haemme nyt

Tom Allen Senera Oy on Suomen kokenein maalämpöalan yritys. Olemme jo vuodesta 1995 asti auttaneet asiakkaitamme säästämään lämmityskustannuksia ja ympäristöä. Panostamme osaamiseen ja toiminnan kehittämiseen, ja pidämme työntekijöistä hyvää huolta. Tule rakentamaan tulevaisuutta kanssamme!

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja, mutta voit lähettää avoimen hakemuksen.

Lähetä avoin hakemus

Oletko kiinnostunut työskentelemään yrityksemme eri työtehtävissä, ja toivot tulevasi huomioiduksi, kun yrityksessämme avautuu uusia työpaikkoja? Lähetä avoin hakemus henkilöstöpäällikkö Kaisa Haikaraiselle, kaisa.haikarainen@tomallensenera.fi. Tallennamme hakemukset tietojärjestelmäämme.

Asiantuntijamyyjä

Myyjiemme toimenkuvaan kuuluvat asuinkiinteistöjen hankkeet omakotitaloista pienehköihin taloyhtiöihin. Toivomme myyjältä aiempaa työkokemusta tavoitteellisesta myyntityöstä, kiinnostusta talotekniikkaa ja energiaratkaisuja kohtaan, suomen ja englannin kielitaitoa (ruotsi eduksi), ajokorttia sekä aluksi oman auton käyttömahdollisuutta. Lähetä avoin hakemus henkilöstöpäällikkö Kaisa Haikaraiselle, kaisa.haikarainen@tomallensenera.fi.

Lähetä avoin hakemus

Hankepäällikkö, asuinkiinteistöt

Asuinkiinteistöjen hankepäällikkömme vastaavat esim. kerros- ja rivitalojen energiaratkaisuprojektien läpiviemisestä. Työtehtäviin kuuluvat maalämpö- ja lämmöntalteenottojärjestelmien mitoittaminen, suunnittelu, tarjouslaskenta, urakkaneuvottelut, ratkaisujen esittely ja projektien hoitaminen. Lähetä avoin hakemus henkilöstöpäällikkö Kaisa Haikaraiselle, kaisa.haikarainen@tomallensenera.fi.

Lähetä avoin hakemus

Hankepäällikkö, liike- ja toimistokiinteistöt

Liike- ja toimistokiinteistöjen hankepäällikön tehtäviin kuuluu suurten toimitilakiinteistöjen kuten kauppakeskusten, toimistorakennusten tai päivittäistavarakauppojen energiaratkaisuprojektien hoitaminen. Työnkuva sisältää järjestelmien mitoittamista, suunnittelua, tarjouslaskentaa, neuvotteluja sekä ratkaisujen esittelyä. Lähetä avoin hakemus henkilöstöpäällikkö Kaisa Haikaraiselle, kaisa.haikarainen@tomallensenera.fi.

Lähetä avoin hakemus

Rakennus­automaation ammattilainen

Rakennusautomaation asiantuntijamme työskentelevät itsenäisesti ja osana  rakennusautomaatiotiimiä. Työtehtävät koostuvat liike- ja asuinkiinteistöjen lämmitysratkaisujen ohjelmoinnista, automaatioasennuksista ja käyttöönotoista. Lähetä avoin hakemus henkilöstöpäällikkö Kaisa Haikaraiselle, kaisa.haikarainen@tomallensenera.fi.

Lähetä avoin hakemus

Lattialämmitys­asentaja

Lattialämmitysasentajamme tekevät liikkuvaa työtä asiakkaidemme luona Etelä-Suomen alueella. Työtehtävässä tarvitaan valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, reipasta asennetta, tarkkuutta, hyvää fyysistä kuntoa ja suomen kielen taitoa. LVI-alan kokemus, vesikiertoisten lämmitysjärjestelmien tuntemus tai halu oppia uutta ovat eduksi. Lähetä avoin hakemus henkilöstöpäällikkö Kaisa Haikaraiselle, kaisa.haikarainen@tomallensenera.fi.

Lähetä avoin hakemus

Lämmöntalteenotto (LTO) -asentaja

LTO-asentajan työhön kuuluu energiaa säästävien poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmien asentaminen kerrostalojen ja toimistorakennusten katoille. Asentaminen keskittyy Etelä-Suomen alueelle. Lähetä avoin hakemus henkilöstöpäällikkö Kaisa Haikaraiselle, kaisa.haikarainen@tomallensenera.fi.

Lähetä avoin hakemus

Lämmitys- ja käyttövesi­putkistojen asentaja

Lämmitys- ja käyttövesiputkistojen asentajamme työskentelevät itsenäisesti tai työparin kanssa erilaisissa kiinteistökohteissa Etelä-Suomen alueella. Työ vaatii kokemusta putkiasennuksista sekä TIG- ja puikkohitsauksista. Lähetä avoin hakemus henkilöstöpäällikkö Kaisa Haikaraiselle, kaisa.haikarainen@tomallensenera.fi.

Lähetä avoin hakemus

Sähköasentaja

Sähköasentajamme työskentelevät itsenäisesti tai työparin kanssa kuluttaja-asiakkaidemme kohteissa. Kohteet sijaitsevat pääasiallisesti Uudenmaan alueella. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi maalämpöpumppujen tai puhallinkonvektorien sähköistäminen. Hakijana voit olla kokenut ammattilainen, mutta annamme myös kattavan perehdytyksen työhön. Lähetä avoin hakemus henkilöstöpäällikkö Kaisa Haikaraiselle, kaisa.haikarainen@tomallensenera.fi.

Lähetä avoin hakemus

Töissä Tom Allen Seneralla

Hankepäällikkö suunnittelee kiinteistöjen energiaratkaisut
Mitä automaatioasiantuntijan työhön kuuluu?
Tom Allen Senera maalämpöalan uranuurtajana