Huolto ja etävalvonta

Huolto ja etävalvonta

Tilaa huolto
Services-Icon1.png

Lämmön talteenoton ja maalämmön huolto ja korjaus

maalämpöpumppujen huolto ja korjaus
Olemme toteuttaneet vuosien varrella jo yli 9 000 maalämpöjärjestelmää. Niissä on käytetty Danfossin, IVT:n, Boschin, Gebwellin, Thermian ja Niben maalämpöpumppuja. Huoltopalvelumme, Maalämpöhuoltokeskus, huoltaa ja korjaa kaikkien tunnettujen valmistajien maalämpöpumput vankalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella.

Lämmöntalteenottojärjestelmien ja maalämmön huoltoon vaaditaan kattava osaaminen ja kokemus maalämpöpumppujen toiminnasta sekä sähköstä, automaatiosta ja putkikytkennöistä. Kylmäainepiirin korjaustyöt vaativat lakisääteisesti erityisen kylmäainepätevyyden.

Tom Allen Seneran huoltohenkilöstöllä Maalämpöhuoltokeskuksessa on korkea ammattitaito kaikilla lämmöntalteenottojärjestelmien ja maalämmön huollon osa-alueilla. Selvitämme vika- ja häiriötilanteet, ja kohdennamme ja toteutamme korjaustoimenpiteet oikein. Näin ei kerry turhia kustannuksia huollosta ja korjauksesta. Huoltopalvelullamme on tarvittavat luvat ja koulutus myös kylmäainepiirissä tehtäville huolto- ja korjaustöille.

 

Maalämpöpumpun nopea huolto ja korjaus
Maalämpöhuoltokeskuksessa on yleisimmät tarvittavat varaosat varastossa, joten maalämpöpumppujen huolto ja korjaus onnistuu usein varsin lyhyellä varoitusajalla.

Huollon ja korjauksen nopea toiminta on erityisen tärkeää lämmityskaudella. Jos maalämpöpumpussa on toimintahäiriö, se siirtyy yleensä toimimaan varalämmityksellä eli sähkövastuksella. Tämä tarkoittaa, että talon lämpötila ei tavallisesti laske, eikä lämmin käyttövesi lopu. Ripeä huolto ja korjaus on kuitenkin ensiarvoisen tärkeää, koska sähköllä lämmittäminen on yli kolme kertaa kalliimpaa kuin maalämpö. Nopean huollon ja korjauksen merkitys korostuu erityisesti, kun kyseessä on taloyhtiö tai liikekiinteistö.
Maalämmön huolto, korjaus ja etävalvonta
Maalämpö- ja lämmön talteenottojärjestelmän huolto

Maalämpöjärjestelmän huolto ja etävalvonta

Maalämpöhuoltokeskus huoltaa ja valvoo maalämpöjärjestelmiä vuoden jokaisena päivänä.


Siirry Maalämpöhuoltokeskukseen 

etävalvonta

Etävalvonta

Maalämpö- ja LTO-järjestelmän etävalvonta rivitaloihin, kerrostaloihin ja liikekiinteistöihin

Rivitalon, kerrostalon tai liikekiinteistön maalämpö- ja lämmöntalteenottojärjestelmä kannattaa lähes poikkeuksetta ottaa etävalvonnan piiriin. Jos järjestelmä ei toimi parhaalla mahdollisella tavalla, häiriö havaitaan etävalvonnassa reaaliaikaisesti.

Etävalvontajärjestelmästä voidaan havaita todennäköisin vian tai häiriön aiheuttaja, ja huolto voi ryhtyä oikeisiin toimenpiteisiin jo ennen saapumistaan paikalle. Mukaan saadaan oikeat varaosat, ja huolto ja korjaus sujuvat nopeasti.

Etävalvonnan ansiosta vika tai toimintahäiriö voidaan korjata ennen kuin rakennuksen sisälämpötila laskee tai lämmin käyttövesi jäähtyy. Tämä lisää huomattavasti sekä isännöitsijän että talon asukkaiden tyytyväisyyttä.

Taloyhtiön hallitus ja isännöitsijä voivat olla turvallisin mielin, kun maalämpö- ja lämmöntalteenottojärjestelmä on etävalvonnassa. Silloin ei tarvitse huolehtia siitä, toimiiko järjestelmä parhaalla mahdollisella hyötysuhteella ja optimaalisesti, eikä tarvitse myöskään miettiä, miten toimitaan mahdollisissa vika- tai häiriötilanteissa.

huolto-ja-etavalvonta-varaosat-icon.png

Varaosat

Maalämpö varaosat

Maalämmön huollon ja korjauksen nopeuden ratkaisee usein se, onko juuri oikea varaosa saatavilla. Tom Allen Senera pyrkii varmistamaan nopean palvelun sillä, että meillä on käytettävissämme Suomen kattavin valikoima maalämpöpumppujen varaosia.

Käytämme aina alkuperäisiä varaosia, mikäli näitä on saatavilla. Alkuperäisten varaosien käytöllä pyrimme varmistamaan, että korjaukset eivät koskaan heikennä maalämpöpumpun laatua.

huolto-icon.png

Huolto

Maalämpöhuoltokeskus, Vanha Porvoontie 231, 01380 Vantaa

 

Huoltotilaukset ja huoltosopimukset (ark. klo 8–16)*:

Tekninen tuki (ark. klo 8–16)**:

Huoltopäivystys (joka päivä klo 22 asti; kiireellisiin tapauksiin ohjeet puhelintiedotteessa klo 22–8)**:

Tilaa huolto
Ota yhteyttä huoltoon

*Kiinteän verkon liittymästä 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min ja matkaviestinverkon liittymästä 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min

**0,99 €/min + pvm

Icon-10.png

Usein kysyttyjä kysymyksiä