Poistoilmalämpöpumput

Pyydä tarjous

Poistoilmalämpöpumput tunnetuilta valmistajilta

Asennamme omakotitaloihin vanhojen poistoilmalämpöpumppujen tilalle tunnettujen valmistajien laadukkaita poistoilmalämpöpumppuja. Kerrostaloihin ja muihin suuriin kiinteistöihin asennamme poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmiä, joista voit lukea lisää sivultamme poistoilman lämmön talteenotto.

Kokonaisvaltaiseen palveluumme kuuluu ilmanvaihtokanaviston puhdistus ja ilmanvaihdon säätäminen lämpöpumpun vaihdon yhteydessä. Ilmanvaihtokanavien puhdistus tehostaa ilmanvaihtoa ja estää lian, pölyn ja mahdollisten tukosten aiheuttamia terveyshaittoja. Ilmanvaihdon säätö on erityisen tärkeää, koska sen avulla ilmanvaihto mukautetaan rakennuksen tarpeisiin, kuten kosteus- ja lämpötilavaihteluihin. Säädön avulla varmistamme parhaan mahdollisen energiatehokkuuden ja asumismukavuuden eri vuodenaikoina ja erilaisissa sääolosuhteissa. 

Tutustu poistoilmalämpöpumppuvalikoimaamme!

Mikä poistoilmalämpöpumppu on?

Poistoilmalämpöpumppu on lämmitysjärjestelmä, joka hyödyntää rakennuksen poistoilmaa lämmönlähteenä. Se on ympäristöystävällinen ja energiatehokas tapa lämmittää tiloja ja tuottaa lämmintä käyttövettä.

Lämmönkeruu tapahtuu siirtämällä käytetty, lämmennyt huoneilma rakennuksen ilmanvaihtojärjestelmästä poistoilmalämpöpumppuun. Laite hyödyntää poistoilman lämmön talon lämmitys- ja käyttövesijärjestelmässä lämmönvaihtimen ja kiertovesipumpun avulla. Poistoilmalämpöpumput on usein suunniteltu toimimaan samalla ilmanvaihtojärjestelminä, jotka tuovat raikasta ilmaa sisälle samalla, kun poistoilma siirretään ulos.

Poistoilmalämpöpumpun hankinta vaatii huolellisen perehtymisen kodin lämmitysenergian ja -tehon tarpeeseen. Lisäksi mitoituksessa on otettava huomioon lämpimän käyttöveden tarve ja se, tapahtuuko lämmönjako lattialämmityksen vai patteriverkoston välityksellä. Perusteellisen suunnittelun lisäksi ammattitaitoinen asennus varmistaa parhaan mahdollisen energiatehokkuuden.

Chart cover

Kiinnostunut poistoilmalämpöpumpusta?

Olisiko aika päivittää vanha poistoilmapumppusi uuteen? Pyydä meiltä tarjous laadukkaasta laitteesta ammattitaitoisella mitoituksella ja asennuksella!

Pyydä tarjous