Ilma-vesilämpöpumput – Mitsubishi Electric

Pyydä tarjous

Korkeaa laatua pitkän tuotekehityksen tuloksena

Mitsubishi Electric logo

Tom Allen Senera asentaa Mitsubishi Electricin energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä ilma-vesilämpöpumppuja eli vesi-ilmalämpöpumppuja. Pitkän tuotekehityksen ansiosta laadukkaat Mitsubishi Electric -ilma-vesilämpöpumput soveltuvat hyvin pohjoisiin olosuhteisiin.

Erä laadukkaita ilma-vesilämpöpumppuja nyt kesähintaan!

Nyt meiltä korkealaatuinen, pohjoisiin oloihin suunniteltu ilma-vesilämpöpumppu vanhan lämmitysjärjestelmäsi tilalle kesähintaan alkaen 14 ­000 ­€! Hintaan sisältyy vanhan järjestelmän purku sekä ilma-vesilämpöpumpun asennus ja sähkötyöt.

Lue lisää ja pyydä tarjous
Compress 7000i Ecodan r32

Mitsubishi Electric Ecodan R32

Ecodan R32 on taloudellinen ja tehokas invertterilämpöpumppu. Sisäyksikkö sisältää 200 litran varaajan. Ecodan R32-mallistoon kuuluu useita erikokoisia malleja, joten voit valita aina taloosi sopivan kokonaisuuden. Split-tekniikan ansiosta vesi-ilmalämpöpumppu sopii hyvin esimerkiksi alueille, joilla saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sillä ulko- ja sisäyksikön välillä kiertää veden sijasta lämpöpumpun kylmäaine. Jäätymisriskiä ei tällöin ole. Uudenlainen R32 -kylmäaine on entistä tehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää. Ecodan R32-ilma-vesilämpöpumpun tehdastakuu on Tom Allen Seneran asentamana viisi vuotta. Tom Allen Seneran oma viiden vuoden takuu pientalojen lämmitysjärjestelmille kattaa laadukkaan asennuksen tarvikkeineen.

Esite
Käyttöohje
Mitsubishi Electric Ecodan R32
Ilma-vesilämpöopas omakotitaloon

Ilma-vesilämpöopas omakotitaloon

Lue maksuttomasta oppaastamme tärkeää tietoa ilma-vesilämmön käytöstä omakotitalossa ja ilma-vesilämpöpumpun asentamisesta.

Lataa ilmainen opas
Mitsubishi Electric Hydrobox

Mitsubishi Electric Ecodan Hydrobox R32

Pienikokoinen Ecodan Hydrobox -ilma-vesilämpöpumppu ei sisällä varaajaa, joten se on hyvä ratkaisu silloin, kun haluat säilyttää olemassaolevan käyttövesivaraajasi. Ecodan Hydrobox on helppo ja nopea asennettava. Laite sopii keskisuuriin ja pieniin kiinteistöihin. Ecodan Hydrobox R32 -vesi-ilmalämpöpumpulla on viiden vuoden tehdastakuu Tom Allen Seneran asentamana. Oma viiden vuoden takuumme pientalojen lämmitysjärjestelmille sisältää ammattitaitoisen asennustyön tarvikkeineen.

Esite
Käyttöohje