Danfoss-maalämpöpumput

Maalämpöpumput – Danfoss

Pyydä tarjous
Danfoss DHP-H Varius Pro+

Danfoss DHP-H Varius Pro+

Danfoss DHP-H Varius Pro+ -maalämpöpumpun kompressorin invertteriohjaus säätää lämmöntuottoa portaattomasti todellisen tarpeen mukaiseksi. HGW-toiminto mahdollistaa talon lämmityksen hyödyntämisen myös käyttöveden lämmityksessä. Patentoidun TWS-tekniikan ansiosta lämpimän käyttöveden tuotanto on nopeaa ja energiatehokasta. Danfoss Online -järjestelmä mahdollistaa lämpöpumpun etäohjauksen ja -valvonnan.

Danfoss DHP-H Opti

Danfoss DHP-H Opti

Danfoss DHP-H Opti -maalämpöpumpun älykäs Opti-ohjausjärjestelmä kierroslukuohjatuilla kiertovesipumpuilla pitää lämpöpumpun toiminnan koko ajan optimaalisena. TWS-tekniikan ansiosta lämpimän käyttöveden tuotannon hyötysuhde on erinomainen.

Danfoss DHP-H Opti Pro+ maalämpöpumppu

Danfoss DHP-H Opti Pro+

Danfoss DHP-H Opti Pro+ on erittäin luotettava ja tehokas maalämpöpumppu. Älykäs Opti-teknologia ja kierroslukuohjatut kiertovesipumput varmistavat järjestelmän optimaalisen toiminnan. TWS-tekniikka lämmittää käyttöveden nopeasti ja energiatehokkaasti.

kapio-bg.png
Alueesi maalämpöpotentiaali

Alueesi maalämpöpotentiaali

 

Maalämpö toimii Suomessa erinomaisesti, mutta eri alueiden välillä on kuitenkin pieniä eroja. Tarkista kuinka hyvin maalämpö soveltuu alueellesi!

 

Katso oman alueesi sopivuus maalämpöön

 

Danfoss DHP-L Opti

Danfoss DHP-L Opti

Danfoss DHP-L Opti -maalämpöpumppu käyttää Opti-teknologian älykästä säätöjärjestelmää, joka pitää järjestelmän toiminnan optimaalisena kierroslukuohjattujen kiertovesipumppujen avulla. Lämpöpumppu sopii mataliin tiloihin. Laitteen voi yhdistää joko olemassa olevaan lämminvesivaraajaan tai DWH-varaajaan, jolloin se tuottaa runsaasti lämmintä käyttövettä patentoidun TWS-tekniikan avulla.

Danfoss DHP-L Opti Pro+

Danfoss DHP-L Opti Pro+

Danfoss DHP-L Opti Pro+ on erittäin suorituskykyinen ja luotettava maalämpöpumppu. Opti-ohjausteknologia ja kierroslukuohjatut kiertovesipumput mahdollistavat järjestelmän optimaalisen toiminnan lämmöntarpeen mukaan. HGW-tekniikka hyödyntää osan talon lämmitykseen käytettävästä vedestä käyttöveden lämmittämiseen. Laitteeseen yhdistetään erillinen 200- tai 300-litrainen DWH Opti -lämminvesivaraaja.

Danfoss DHP-M kiinteistölämpöpumppu

Danfoss DHP-M

Danfoss DHP-M on kiinteistölämpöpumppu, joka saavuttaa invertteriohjatun kompressorin ansiosta jopa 89 kW tehon erittäin hyvällä hyötysuhteella. Joustavien säätömahdollisuuksien ansiosta tehonpeitto on kattava, eikä lisälämmöstä tule kustannuksia. Suuressa kohteessa on mahdollista kytkeä rinnakkain jopa kuusitoista DHP-M XL -lämpöpumppua, jolloin lämmitysteho ylittää 1,3 MW.

energiakaivo-opas

Energiakaivo-opas


Energiakaivo-oppaasta saat hyvää tietoa maalämmöstä sekä maalämpöjärjestelmistä keskittyen erityisesti energiakaivoihin eli lämpökaivoihin.

 

Lataa ilmainen opas

Danfoss DHP-S Eco tehokas lämpöpumppu

Danfoss DHP-S Eco

Danfoss DHP-S Eco -kiinteistölämpöpumpun teho on 20–42 kW. Kerrostaloihin ja muihin kiinteistöihin tarkoitettu laite yhdistetään erilliseen lämminvesivaraajaan. Entistä tehokkaamman kompressorin, uuden kylmäaineen ja uusimman tekniikan mukaisten lämmönsiirtimien ansiosta DHP-S Eco on vuosihyötysuhteeltaan erinomainen.

Danfoss DHP-R Eco

Danfoss DHP-R Eco

Danfoss DHP-R Eco -kiinteistölämpöpumpun yksiköiden tehot on mahdollista valita väliltä 22–42 kW. Yksiköitä voidaan yhdistää jopa kahdeksan rinnakkain, jolloin saavutetaan jopa 336 kW teho. Laite voidaan tarvittaessa yhdistää toiseen lämmitysjärjestelmään, kuten sähkö-, kauko- tai öljylämmitykseen. Älykkään ohjausjärjestelmän ja etävalvontamahdollisuuden ansiosta tämä lämpöpumppu on erinomainen ratkaisu, kun järjestelmän piirissä on useampia suuria kiinteistöjä.