Taloussanomat: Lämpöpumppujen kysyntä kiihtyy

Öljylämmityksestä luopuja saa tänä vuonna runsaskätisen kotitalousvähennyksen, minkä ennustetaan kiihdyttävän entisestään maalämmön ja ilma-vesilämmön kysyntää. SULPUn toiminnanjohtaja Jussi Hirvonen arvioi Taloussanomissa 2.1.2022, että etenkin maalämmön kysyntä tulee kasvamaan.

Kotitalousvähennyksen korotus tukee erityisesti maalämpöön siirtymistä, koska kotitalousvähennyksen saa urakan työn osuuden hinnasta, ei itse laitteista. Maalämpöurakassa on enemmän työn osuutta kuin ilma-vesilämpöpumpun asennuksessa, sillä myös maalämpökaivon poraus on vähennyskelpoista työtä. Työn hinnasta saa vuonna 2022 huomattavat 60 % kotitalousvähennystä.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä ja muista tukimahdollisuuksista täältä!

_8100670 blog

Maalämmön tai ilma-vesilämmön asentamisesta saa merkittävän kotitalousvähennyksen.

 

Tom Allen Senera Oy suunnittelee ja asentaa laadukkaat maalämpö-, ilmavesilämpö- ja lämmöntalteenottojärjestelmät Suomen laajimmalla kokemuksella. Pyydä meiltä maksuton kartoitus ja tarjous!

Pyydä tarjous

Kaisu Manner

Kirjoittanut Kaisu Manner

Olen markkinoinnin asiantuntija ja pienen espoolaisen kerrostaloyhtiön hallituksen jäsen. Rakastan luontoa ja ulkoilua, ja unelmoin siitä, että tulevinakin talvina lumi narskuu jalan alla helmikuisessa metsässä.

Viimeisimmät Blogit