Maalämpöpumput – Bosch

Pyydä tarjous

Olemme Bosch Lämpömestari

Bosch Lämpömestari

Bosch on yksi Euroopan suurimmista lämmitystuotteiden valmistajista. Boschin maalämpöpumput suunnitellaan ja valmistetaan suurimmaksi osaksi Ruotsissa, joten ne soveltuvat hyvin pohjoisiin olosuhteisiin.

Bosch Lämpömestarit ovat suorittaneet Boschin perusteellisen koulutuksen jälleenmyyjille. Koulutuksessa perehdytään Boschin tuotteisiin, mitoitukseen sekä asennustapoihin. Bosch järjestää vuosittain lisäkoulutusta Lämpömestareille. Kun ostat Boschin lämpöpumpun ja sen asennuksen Tom Allen Seneralta, saat sille kuuden vuoden täyden takuun. Lue lisätietoa Boschin tuotteista ja Lämpömestari-sertifikaatista Boschin sivuilta.

Bosch Compress 7800i LWM

Bosch Compress 7800i LWM -maalämpöpumppu on saatavilla teholuokissa 2–6 kW, 2–8 kW, 3–12 kW ja 4–16 kW. Teholtaan sopiva lämpöpumppu löytyy siis niin omakotitaloon, paritaloon kuin pieneen taloyhtiöön tai liikekiinteistöönkin.

Kierroslukuohjatun kompressorin ansiosta laitteen teho mukautuu automaattisesti lämmöntarpeen mukaiseksi, ja älykäs ohjausjärjestelmä sovittaa lämpimän käyttöveden tuoton vastaamaan kulloistakin käyttömäärää, minkä ansiosta Bosch Compress 7800i LWM:n vuosihyötysuhde on jopa 5,85.

Compress 7800i on suunniteltu erittäin helppokäyttöiseksi ja helposti huollettavaksi. Laitteesta on saatavana myös 7800i LW -malli, jossa ei ole sisäänrakennettua varaajaa. Sen rinnalle on saatavana mataliin tiloihin sopiva DHW 200 -käyttövesivaraaja.

Sertifioidun Bosch Lämpömestarin asentamana lämpöpumpun takuu on kuusi vuotta ja kompressorin takuu 10 vuotta.

Esite
Bosch Compress 7800i lasipintainen
Maalämpöopas uuteen kotiin

Maalämpöopas uuteen kotiin

Uuden kodin rakentajan maalämpöoppaasta saat hyödyllistä tietoa maalämmöstä ja maalämmön asentamisen vaiheista.

Lataa ilmainen opas
Bosch Compress 5000 LWM

Bosch Compress 5000 LWM

Bosch Compress 5000 LWM on energiatehokas pientalojen maalämpöpumppu, jossa on tehokas ja luotettava Scroll-kompressori. Älykkään ohjauksen avulla lämpöpumppu tuottaa lämmintä käyttövettä ennakoiden tarvetta. Laite soveltuu erinomaisesti saneerauskohteisiin, joissa vaaditaan korkeita menoveden lämpötiloja (jopa +65 astetta). Bosch Lämpömestarin asentaman lämpöpumpun takuu on kuusi, ja kompressorin takuu kymmenen vuotta.

Esite
Käyttöohje
Maalämpöopas lämmityksen vaihtajalle

Maalämpöopas lämmityksen vaihtajalle

Omakotitalon lämmityksen vaihtajan maalämpöopas antaa hyödyllistä tietoa maalämmöstä ja maalämpöprojektin vaiheista.

Lataa ilmainen opas

Bosch Compress 7000 LW 22–80 KW

Boschin kiinteistömalliston lämpöpumppujen teho on 22–80 kW, joten ne sopivat hyvin erilaisiin kiinteistöihin. Lämpöpumput voidaan kytkeä sarjaan, ja rakentaa näin kiinteistöön paras mahdollinen järjestelmä. Edistyneen kylmäainepiirin ansiosta menoveden korkea lämpötila (+68) on mahdollinen ilman sähkövastusta. Compress 7000 LW -kiinteistölämpöpumpun takuu on kuusi vuotta, kun asennuksen on suorittanut sertifoitu Bosch Lämpömestari.

Esite
Bosch Compress 7000 LW kiinteisto
Maalämpöopas kiinteistöille

Maalämpöopas kiinteistöille

Suuremmille kiinteistöille suunnattu maalämpöopas antaa hyödyllistä tietoa maalämmöstä ja maalämpöprojektin kulusta.

Lataa ilmainen opas