Boschin maalämpöpumput

Maalämpöpumput – Bosch

Pyydä tarjous
Bosch Lämpömestari -sertifikaatti

Olemme Bosch Lämpömestari

Bosch Lämpömestarit ovat suorittaneet Boschin perusteellisen koulutuksen jälleenmyyjille. Koulutuksessa perehdytään Boschin tuotteisiin, mitoitukseen sekä asennustapoihin. Bosch järjestää vuosittain lisäkoulutusta Lämpömestareille. Kun ostat Boschin lämpöpumpun ja sen asennuksen Tom Allen Seneralta, saat sille kuuden vuoden täyden takuun. Lue lisätietoa Boschin tuotteista ja Lämpömestari-sertifikaatista Boschin sivuilta.

Bosch Compress 7001i LWM

BOSCH COMPRESS 7001i LWM

Bosch Compress 7001i LWM -maalämpöpumppu on saatavilla teholuokissa 2–8 kW, 3–12 kW ja 4–15 kW. Teholtaan sopiva lämpöpumppu löytyy siis niin omakotitaloon, paritaloon kuin pieneen taloyhtiöön tai liikekiinteistöönkin. Kierroslukuohjatun kompressorin ansiosta laitteen teho mukautuu automaattisesti lämmöntarpeen mukaiseksi, ja älykäs ohjausjärjestelmä sovittaa lämpimän käyttöveden tuoton vastaamaan kulloistakin käyttömäärää, minkä ansiosta Bosch Compress 7001i LWM:n vuosihyötysuhde on jopa 5,85. Laite on suunniteltu erittäin helposti huollettavaksi ja asennettavaksi. Sertifioidun Bosch Lämpömestarin asentamana lämpöpumpun takuu on kuusi vuotta ja kompressorin takuu 10 vuotta.

 Lataa Maalämpöopas uuteen kotiin
Maalämpöopas uuteen kotiin

Maalämpöopas uuteen kotiin

 

Uuden kodin rakentajan maalämpöoppaasta saat hyödyllistä tietoa maalämmöstä ja maalämmön asentamisen vaiheista.

 Lataa ilmainen opas

Boschin Compress 5000 LWM -maalämpöpumppu

Bosch Compress 5000 LWM

Bosch Compress 5000 LWM on energiatehokas pientalojen maalämpöpumppu, jossa on tehokas ja luotettava Scroll-kompressori. Älykkään ohjauksen avulla lämpöpumppu tuottaa lämmintä käyttövettä ennakoiden tarvetta. Laite soveltuu erinomaisesti saneerauskohteisiin, joissa vaaditaan korkeita menoveden lämpötiloja (jopa +65 astetta). Bosch Lämpömestarin asentaman lämpöpumpun takuu on kuusi, ja kompressorin takuu kymmenen vuotta.

Lataa Maalämpöopas lämmityksen vaihtajalle
Maalämpöopas lämmityksen vaihtajalle kansi

Maalämpöopas lämmityksen vaihtajalle

 

Omakotitalon lämmityksen vaihtajan maalämpöopas antaa hyödyllistä tietoa maalämmöstä ja maalämpöprojektin vaiheista.

Lataa ilmainen opas

Bosch Compress 7000 LW -kiinteistölämpöpumppusarja

Bosch Compress 7000 LW 22–80 kW

Boschin kiinteistömalliston lämpöpumppujen teho on 22–80 kW, joten ne sopivat hyvin erilaisiin kiinteistöihin. Lämpöpumput voidaan kytkeä sarjaan, ja rakentaa näin kiinteistöön paras mahdollinen järjestelmä. Edistyneen kylmäainepiirin ansiosta menoveden korkea lämpötila (+68) on mahdollinen ilman sähkövastusta. Compress 7000 LW -kiinteistölämpöpumpun takuu on kuusi vuotta, kun asennuksen on suorittanut sertifoitu Bosch Lämpömestari.

Lataa Maalämpöopas kiinteistöille
Maalämpöopas kiinteistöille kansi

Maalämpöopas kiinteistöille

Suuremmille kiinteistöille suunnattu maalämpöopas antaa hyödyllistä tietoa maalämmöstä ja maalämpöprojektin kulusta.

Lataa ilmainen opas

 

Icon-10.png

Usein kysyttyjä kysymyksiä