Senera-konserni siirtyy osaksi Assemblin Oy:ta – yhteisenä tavoitteena kestävä ja hiilineutraali yhteiskunta

Senera-konsernin yritykset Tom Allen Senera ja Maalämpöhuoltokeskus liittyvät osaksi Assemblin Oy:ta. Assemblin on johtava pohjoismainen talotekniikan asennuspalveluja ja taloteknisiä järjestelmiä toimittava yhtiö, jonka tavoitteena on kestävä ja hiilineutraali talotekniikkarakentaminen. Assemblin toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtiön liikevaihto on noin miljardi euroa, ja sen palveluksessa on noin 5 900 henkilöä. Tom Allen Seneralla ja Maalämpöhuoltokeskuksella tulee olemaan avainrooli Assemblinin energialiiketoiminnan kehittämisessä.

– Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parhaita mahdollisia energiaratkaisuja ja edistämään murrosta kohti energiatehokasta ja kestävää yhteiskuntaa. On hienoa päästä jatkamaan kehittymistä yhdessä Assemblinin kanssa, toteaa Senera-konsernin toimitusjohtaja Johan Holma. – Olen vakuuttunut siitä, että voimme vauhdittaa yrityksemme kehitystä ja tarjota lisämahdollisuuksia sekä henkilöstölle että asiakkaille.

– Tom Allen Seneran vahva tekninen osaaminen, asiakaslähtöisyys ja innovatiivisuus ovat tehneet meihin suuren vaikutuksen. On hienoa päästä tekemään yhteistyötä, joka auttaa parantamaan asiakkaidemme kiinteistöjen energiatehokkuutta sekä pienentämään hiilidioksidipäästöjä, sanoo Assemblinin toimitusjohtaja ja konsernijohtaja Mats Johansson.

Tom Allen Senera ja Maalämpöhuoltokeskus jatkavat toimintaansa itsenäisinä yrityksinä, eikä yrityksiä sulauteta Assemblinin organisaatioon. Toimintamme jatkuu ennallaan, tosin hyödyntäen Assemblinin tukea ja kattavampia resursseja mm. automaatiojärjestelmien toteuttamisessa ja LVIS-asennuksissa.

Tuen ja kattavampien resurssien avulla Tom Allen Seneran on mahdollista toteuttaa suurempia ja talotekniikan eri osa-alueita kattavia projekteja asuin-, liike-, toimisto- ja hotellikiinteistöihin. Omistajuuden muutoksella ei ole vaikutusta asiakkuuksiimme.

Päivitys 13.9.2021:

Suomen kilpailuviranomaiset ovat hyväksyneet kaupan ja se on saatettu päätökseen 13.9.2021.

Lisätietoja Assemblinista: https://fi.assemblin.com/

Johan Holma ja Mats Johansson-2

Tiedustelut:

Johan Holma
Tom Allen Seneran toimitusjohtaja
johan.holma@tomallensenera.fi
+358 44 700 6773

Mats Johansson
Assemblin-konsernin toimitusjohtaja ja konsernijohtaja
mats.e.johansson@assemblin.se
+46 10 475 3960

Åsvor Brynnel
Assemblin-konsernin viestintä- ja vastuullisuusjohtaja
asvor.brynnel@assemblin.se
+46 10 475 3948

 

Tom Allen Senera Oy suunnittelee ja asentaa laadukkaat maalämpö-, ilmavesilämpö- ja lämmöntalteenottojärjestelmät Suomen laajimmalla kokemuksella. Pyydä meiltä maksuton kartoitus ja tarjous!

Pyydä tarjous

 

Katja Manner

Kirjoittanut Katja Manner

Viimeisimmät Blogit