Hallitus päätti korottaa kotitalousvähennystä

Hallitus päätti kehysriihineuvottelussaan tukea öljylämmityksestä luopumista korottamalla kotitalousvähennystä huomattavasti, uutisoi Helsingin Sanomat 29.4.2021.

Hallituksen päätöksen mukaan kotitalousvähennyksen enimmäismäärää korotetaan 2 250 eurosta 3 500 euroon öljylämmityksestä luopumisen osalta, ja korvausprosentti nousee 40:stä 60:een. Muutos on voimassa vuosien 2022-2027 ajan. Syksyllä 2021 aloitetaan selvitys siitä, miten kotitalousvähennystä voitaisiin laajentaa koskemaan myös muita energiaremontteja sekä myös taloyhtiöiden teettämiä remontteja. Lue Helsingin Sanomien uutinen täältä.

Kotitalousvähennyksen korotus tukee erityisesti öljylämmityksestä maalämpöön siirtymistä, sillä  maalämpöurakassa työn osuus kustannuksista on merkittävä. Purkutyön ja laitteiston asennuksen lisäksi lämpökaivon poraus on vähennyskelpoista työtä. Lue lisää maalämmön hinnasta ja kotitalousvähennyksestä täältä.

 

Tom Allen Senera Oy suunnittelee ja asentaa laadukkaat maalämpö-, ilmavesilämpö- ja lämmöntalteenottojärjestelmät Suomen laajimmalla kokemuksella. Pyydä meiltä maksuton kartoitus ja tarjous!

Pyydä tarjous

Canva - A Family Having Happy Moments blog

 

Kaisu Manner

Kirjoittanut Kaisu Manner

Olen markkinoinnin asiantuntija ja pienen espoolaisen kerrostaloyhtiön hallituksen jäsen. Rakastan luontoa ja ulkoilua, ja unelmoin siitä, että tulevinakin talvina lumi narskuu jalan alla helmikuisessa metsässä.

Viimeisimmät Blogit