Lisää määrärahaa ELYn avustukseen

Taloussanomat uutisoi 25.2.2021, että ympäristöministeriö osoittaa 10 miljoonan euron lisämäärärahan ELYn avustukseen, jolla tuetaan omakotitalojen siirtymistä öljylämmityksestä ympäristöystävällisempään lämmitysmuotoon.

Eduskunnan kesällä 2020 hyväksymä avustus öljylämmityksestä luopumiseen pientalossa sai suuren suosion, ja avustukseen budjetoitu määräraha loppui joulukuuhun mennessä. Nyt avustus on saanut lisärahoitusta. Kielteisen päätöksen hakemukseen ovat saaneet vain harvat, ja syynä tähän on useimmiten ollut, että lämmitysremontti on toteutettu ennen kesää 2020, tai talo ei ole ympärivuotisessa asuinkäytössä.

Ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen toteaa ministeriön tiedotteessa, että valtio rohkaisee suomalaisia käytännön toimiin päästöjen vähentämiseksi, sekä luomaan työtä ympäri Suomen.

Lue Taloussanomien artikkeli täältä. Lisää tietoa ELYn avustuksen hakemisesta löydät sivultamme ELYn avustus öljylämmityksestä luopumiseksi.

 

Tom Allen Senera Oy suunnittelee ja asentaa laadukkaat maalämpö- ja lämmöntalteenottojärjestelmät Suomen laajimmalla kokemuksella. Pyydä meiltä maksuton kartoitus ja tarjous!

Pyydä tarjous

AdobeStock_296580640 blogi

Kaisu Manner

Kirjoittanut Kaisu Manner

Olen markkinoinnin asiantuntija ja pienen espoolaisen kerrostaloyhtiön hallituksen jäsen. Rakastan luontoa ja ulkoilua, ja unelmoin siitä, että tulevinakin talvina lumi narskuu jalan alla helmikuisessa metsässä.

Viimeisimmät Blogit