Puhallinkonvektorit – Chiller

Pyydä tarjous

Kotimainen Chiller

Suomalaisen Chillerin korkealaatuiset puhallinkonvektorit on suunniteltu kestämään pitkään. Laitteiden kehityksessä on huomioitu erityisesti energiatehokkuus, ekologisuus ja käytettävyys.

Chiller Block Front

Chiller Block Front on seinään upotettava puhallinkonvektori, jonka ainoa oleskelutilaan näkyvä osa on tyylikäs säleikkö. Jäähdytetty tai lämmitetty ilma puhalletaan puhallinkonvektorista säleikön yläosan kautta huoneeseen, ja paluuilma kiertää säleikön alaosasta takaisin laitteeseen.

Ilman ohjaaminen kattopintaa pitkin huoneeseen säleikön koko leveydeltä varmistaa vedottoman jäähdytyksen huoneessa. Olosuhteen tarkkuutta lisäävät ilmavirran säätömahdollisuus sivusuunnassa ja ilmavirran heittopituuden tarkentaminen tilan tarpeen mukaan.

Esite
muk cover

Maalämpöopas uuteen kotiin

Maalämpö on uusien talojen suosituin lämmitysmuoto. Lue oppaastamme, miten asennetaan maalämpö uuteen kotiin.

Lataa ilmainen opas
Box Vari Pro

Chiller Box Vari Pro

Chiller Box Vari Pro -puhallinkonvektori asennetaan upotettuna sisäkattoon siten, että viileä ilma virtaa esteettömästi neljään suuntaan. Laitteen energiatehokkaan EC-moottorin ja pinta-alaltaan optimoidun lämmönsiirtimen ansiosta jäähdytys toimii vähäisellä energiankulutuksella, hiljaisella äänitasolla ja vedottomasti.

Box Vari Pro -laitteen äänitason voi valita viidestä vakiovaihtoehdosta. Puhallin mukailee jäähdytystarvetta portaattomasti äänialueen sallimissa rajoissa. Vari Pro -automaatio ohjaa tarkasti sisäilman lämpötilaa. Vari Pro -huonesäädin on langallinen.

Esite
Käyttöohje

Chiller Grand Vari Pro

Kotimainen Chiller Grand Vari Pro -puhallinkonvektori asennetaan uppoasennuksena seinän sisälle (ns. otsapuhallus). Laitteessa on innovatiivinen kaksisuuntainen säleikkö. Lämmin huoneilma ohjautuu säleikön alaosasta laitteeseen, ja jäähdytetty tuloilma ohjataan huoneeseen säleikön yläosan koko leveydeltä huoneen kattopintaa pitkin. Näin jäähdytys tapahtuu vedottomasti, ja huoneilma pysyy tasalämpöisenä.

Grand Vari Pro -puhallinkonvektorissa on energiatehokas EC-moottori ja pinta-alaltaan optimoitu lämmönsiirrin, minkä ansiosta laite on hiljainen, toimii tehokkaasti pienillä puhaltimen nopeuksilla ja kuluttaa vähän energiaa. Laitteen äänitaso on valittavissa viidestä vakiovaihtoehdosta. Puhallin mukailee jäähdytystarvetta portaattomasti äänialueen sallimissa rajoissa. Vari Pro -automaatio ohjaa tarkasti sisäilman lämpötilaa. Puhallinkonvektorin huonesäädin on langallinen.

Laitteen ylläpitoon riittää suodattimien puhdistus, mikä tapahtuu saranoidun säleikön kautta joko imuroimalla tai pesemällä. Laitteen kondenssikaukalo on myös helposti irrotettava ja pestävä.

Esite
Käyttöohje
Grand Vari Pro