Thermia-maalämpöpumput

Maalämpöpumput – Thermia

Pyydä tarjous
Thermia Diplomat Inverter maalämpöpumppu

Thermia Diplomat Inverter

Thermia Diplomat Inverter -maalämpöpumpun kompressorin invertteriohjaus säätää lämmöntuottoa portaattomasti todellisen tarpeen mukaiseksi. Laite tuottaa lämmintä vettä kuumakaasuvaihtimen avulla (HGW-tekniikka), mikä mahdollistaa talon lämmityksen hyödyntämisen myös käyttöveden lämmityksessä. Patentoidun TWS-tekniikan ansiosta lämpimän käyttöveden tuotanto on nopeaa ja energiatehokasta. Lämpöpumppua voi etäohjata ja valvoa Online -järjestelmän avulla. Diplomat Inverterin matala Duo-malli erillisellä varaajalla on hyvä ratkaisu, kun käyttöveden tarve on suuri tai teknisen tilan huonekorkeus on matala. Thermia Diplomat Inverter -maalämpöpumpulla on viiden vuoden takuu.

Thermia Diplomat Optimum maalämpöpumppu

Thermia Diplomat Optimum

Thermia Diplomat Optimum -maalämpöpumpun Optimum-tekniikka hienosäätää laitteen toimintaa jatkuvasti energiankulutuksen minimoimiseksi. TWS-tekniikan ansiosta laite tuottaa lämmintä käyttövettä nopeasti ja energiatehokkaasti. Lämpöpumpun voi ottaa etäohjaukseen ja -valvontaan. Diplomat Optimum -maalämpöpumpun Duo-malli sopii mataliin tiloihin sekä koteihin, joissa lämpimän käyttöveden kulutus on suuri. Thermia Diplomat Optimum -maalämpöpumpun takuu on viisi vuotta.

konversiotausta
Maalämpöopas uuteen kotiin kansi

Maalämpöopas uuteen kotiin

 

Maalämpö on uusien talojen suosituin lämmitysmuoto. Lue oppaastamme, miten asennetaan maalämpö uuteen kotiin.

Lataa ilmainen opas

Thermia Diplomat Optimum G3

Thermia Diplomat Optimum G3

Thermia Diplomat Optimum G3 -maalämpöpumppu käyttää Optimum-tekniikkaa, joka ohjaa laitetta toimimaan jatkuvasti tarpeiden ja olosuhteiden mukaisesti. TWS-tekniikka mahdollistaa käyttöveden lämmittämisen nopeasti ja tehokkaasti. Online-järjestelmä mahdollistaa lämpöpumpun etäohjauksen ja -valvonnan. Diplomat Optimum G3 -maalämpöpumpusta on saatavana mataliin tiloihin ja suureen lämpimän käyttöveden tarpeeseen sopiva Duo-malli. Thermia Diplomat Optimum G3 -maalämpöpumpulla on viiden vuoden takuu.

Lataa Maalämpöopas lämmityksen vaihtajalle
Maalampoopas lammityksen vaihtajalle kansi

Maalämpöopas lämmityksen vaihtajalle

 

Omakotitalon lämmityksen vaihtajan maalämpöopas antaa hyödyllistä tietoa maalämmöstä ja maalämpöprojektin vaiheista.

Lataa ilmainen opas

Thermia Mega kiinteistölämpöpumppu

Thermia Mega

Thermia Mega on kiinteistölämpöpumppu, joka saavuttaa invertteriohjatun kompressorin ansiosta jopa 88 kW tehon erittäin hyvällä hyötysuhteella. Joustavien säätömahdollisuuksien ansiosta tehonpeitto on kattava, eikä lisälämmöstä tule kustannuksia. Suuressa kohteessa on mahdollista kytkeä rinnakkain jopa kuusitoista Thermia Mega XL -lämpöpumppua, jolloin lämmitysteho ylittää 1,3 MW.  Lämmin käyttövesi tuotetaan kuumakaasuvaihdintekniikalla. Thermia Mega -maalämpöpumpun takuu on viisi vuotta.

Lataa Maalämpöopas kiinteistöille
Maalampoopas kiinteistoille kansi

Maalämpöopas kiinteistöille

Suuremmille kiinteistöille suunnattu maalämpöopas antaa hyödyllistä tietoa maalämmöstä ja maalämpöprojektin kulusta.

Lataa ilmainen opas

 

Icon-10.png

Usein kysyttyjä kysymyksiä