Thermia-maalämpöpumput

Maalämpöpumput – Thermia

Pyydä tarjous
Thermia Diplomat Inverter maalämpöpumppu

Thermia Diplomat Inverter

Thermia Diplomat Inverter -maalämpöpumpun kompressorin invertteriohjaus säätää lämmöntuottoa portaattomasti todellisen tarpeen mukaiseksi. Laite tuottaa lämmintä vettä kuumakaasuvaihtimen avulla (HGW-tekniikka), mikä mahdollistaa talon lämmityksen hyödyntämisen myös käyttöveden lämmityksessä. Patentoidun TWS-tekniikan ansiosta lämpimän käyttöveden tuotanto on nopeaa ja energiatehokasta. Lämpöpumppua voi etäohjata ja valvoa Online -järjestelmän avulla. Diplomat Inverterin matala Duo-malli erillisellä varaajalla on hyvä ratkaisu, kun käyttöveden tarve on suuri tai teknisen tilan huonekorkeus on matala. Thermia Diplomat Inverter -maalämpöpumpulla on viiden vuoden takuu.

Thermia Diplomat Optimum maalämpöpumppu

Thermia Diplomat Optimum

Thermia Diplomat Optimum -maalämpöpumpun Optimum-tekniikka hienosäätää laitteen toimintaa jatkuvasti energiankulutuksen minimoimiseksi. TWS-tekniikan ansiosta laite tuottaa lämmintä käyttövettä nopeasti ja energiatehokkaasti. Lämpöpumpun voi ottaa etäohjaukseen ja -valvontaan. Diplomat Optimum -maalämpöpumpun Duo-malli sopii mataliin tiloihin sekä koteihin, joissa lämpimän käyttöveden kulutus on suuri. Thermia Diplomat Optimum -maalämpöpumpun takuu on viisi vuotta.

Thermia Diplomat G3 maalämpöpumppu

Thermia Diplomat Optimum G3

Thermia Diplomat Optimum G3 -maalämpöpumppu käyttää Optimum-tekniikkaa, joka ohjaa laitetta toimimaan jatkuvasti tarpeiden ja olosuhteiden mukaisesti. TWS-tekniikka mahdollistaa käyttöveden lämmittämisen nopeasti ja tehokkaasti. Online-järjestelmä mahdollistaa lämpöpumpun etäohjauksen ja -valvonnan. Diplomat Optimum G3 -maalämpöpumpusta on saatavana mataliin tiloihin ja suureen lämpimän käyttöveden tarpeeseen sopiva Duo-malli. Thermia Diplomat Optimum G3 -maalämpöpumpulla on viiden vuoden takuu.

kapio-bg.png
Alueesi maalämpöpotentiaali

Alueesi maalämpöpotentiaali

 

Maalämpö toimii Suomessa erinomaisesti, mutta eri alueiden välillä on kuitenkin pieniä eroja. Tarkista kuinka hyvin maalämpö soveltuu alueellesi!

 

Katso oman alueesi sopivuus maalämpöön

 

Thermia Mega kiinteistölämpöpumppu

Thermia Mega

Thermia Mega on kiinteistölämpöpumppu, joka saavuttaa invertteriohjatun kompressorin ansiosta jopa 88 kW tehon erittäin hyvällä hyötysuhteella. Joustavien säätömahdollisuuksien ansiosta tehonpeitto on kattava, eikä lisälämmöstä tule kustannuksia. Suuressa kohteessa on mahdollista kytkeä rinnakkain jopa kuusitoista Thermia Mega XL -lämpöpumppua, jolloin lämmitysteho ylittää 1,3 MW.  Lämmin käyttövesi tuotetaan kuumakaasuvaihdintekniikalla. Thermia Mega -maalämpöpumpun takuu on viisi vuotta.

energiakaivo-opas

Energiakaivo-opas


Energiakaivo-oppaasta saat hyvää tietoa maalämmöstä sekä maalämpöjärjestelmistä keskittyen erityisesti energiakaivoihin eli lämpökaivoihin.

 

Lataa ilmainen opas

Thermia Solid Eco tehokas lämpöpumppu

Thermia Solid Eco

Thermia Solid Eco -kiinteistölämpöpumppu on saatavana 22, 26, 33 ja 42 kW teholuokissa. Kompaktin kokoinen laite sopii myös ahtaampiin tiloihin. Kuumakaasuvaihdintekniikan ansiosta lämpöpumppu tuottaa lämmintä käyttövettä nopeasti ja kustannustehokkaasti. Lämpöpumpulla on viiden vuoden takuu.

Icon-10.png

Usein kysyttyjä kysymyksiä