Maalämpöpumput – Thermia

Pyydä tarjous

Pohjoismaista laatua Thermialta

Thermian pohjoismaista laatua edustavat maalämpöpumput valmistetaan Ruotsin Arvikassa. Tuotevalikoimasta löytyy sopiva maalämpöpumppu kaikenkokoisiin kiinteistöihin.

Thermia Lämpölaina

Rahoita hankintasi Thermia Lämpölainalla!

Thermia Lämpölaina on lämpöpumppujärjestelmän hankintaan tarkoitettu rahoitus. Lainaa voit hakea kätevästi Thermian sivustolla.

Hae Lämpölainaa
Thermia Legend

Thermia Legend

Thermia Legend on toimintavarma ja energiatehokas maalämpöpumppu, joka on saatavana niin omakotitaloon kuin pieneen taloyhtiöön tai liikekiinteistöönkin sopivassa kokoluokassa (4 kW, 6 kW, 8 kW, 10 kW, 13 kW ja 17 kW). Thermia Legend tuottaa lämmintä käyttövettä tehokkaasti Thermian patentoidulla TWS-lämmitystekniikalla. Laitteen kylmäaine on ympäristöystävällinen R452B. Laitetta voidaan ohjata ja valvoa Thermia Online -lisäosan avulla.

Thermia Legend Duo -mallissa lämpimän käyttöveden varaaja on erillinen, minkä ansiosta laite sopii hyvin matalaan tilaan. Thermia Legend -lämpöpumpun takuu on viisi vuotta.

Esite
Käyttöohje

Thermia Atlas

Thermia Atlas on huipputekniikkaa edustava maalämpöpumppu omakotitaloon, paritaloon, pientaloyhtiöön tai pienliikekiinteistöön. Atlas on saatavana kahdessa teholuokassa, 3–12 kW ja 4–18 kW. Invertteriohjaus sekä lämpimän käyttöveden tuottaminen Thermian kuumakaasuvaihdintekniikalla tekevät Atlaksesta erittäin suorituskykyisen laitteen. Atlaksen vuosihyötysuhde 6 on ennätyksellinen. Atlaksen suunnittelussa on lisäksi otettu erityisesti huomioon hiljainen käyntiääni.

Atlas on saatavana myös Duo-mallina, jolloin lämpimän käyttöveden varaaja on erillinen. Tämä ratkaisu sopii parhaiten mataliin tiloihin tai tarvittaessa paljon lämmintä käyttövettä. Thermia Atlas -lämpöpumpulla on viiden vuoden takuu.

Esite
Käyttöohje
Thermia Atlas
Maalämpöopas uuteen kotiin

Maalämpöopas uuteen kotiin

Maalämpö on uusien talojen suosituin lämmitysmuoto. Lue oppaastamme, miten asennetaan maalämpö uuteen kotiin.

Lataa ilmainen opas
Thermia Calibra web

Thermia Calibra

Thermia Calibra on moderni omakotitalon maalämpöpumppu, joka kahden teholuokkansa ansiosta (1,5–7 kW sekä 3–12 kW) sopii joka kotiin. Invertteriohjattu Calibra tuottaa lämmintä käyttövettä tehokkaasti Thermian kuumakaasuvaihdintekniikan avulla. Calibralla on korkea vuosihyötysuhde (5,8) sekä hiljainen käyntiääni. Calibra on saatavana sekä harmaana että valkoisena. Thermia Calibra -lämpöpumpun tehdastakuu on viisi vuotta.

Esite
Käyttöohje
Maalämpöopas lämmityksen vaihtajalle

Maalämpöopas lämmityksen vaihtajalle

Omakotitalon lämmityksen vaihtajan maalämpöopas antaa hyödyllistä tietoa maalämmöstä ja maalämpöprojektin vaiheista.

Lataa ilmainen opas

Thermia Mega

Thermia Mega on kiinteistölämpöpumppu, joka saavuttaa invertteriohjatun kompressorin ansiosta jopa 88 kW tehon erittäin hyvällä hyötysuhteella. Joustavien säätömahdollisuuksien ansiosta tehonpeitto on kattava, eikä lisälämmöstä tule kustannuksia. Suuressa kohteessa on mahdollista kytkeä rinnakkain jopa kuusitoista Thermia Mega XL -lämpöpumppua, jolloin lämmitysteho ylittää 1,3 MW.  Lämmin käyttövesi tuotetaan kuumakaasuvaihdintekniikalla. Thermia Mega -maalämpöpumpun takuu on viisi vuotta.

Esite
Käyttöohje
Thermia Mega
Maalämpöopas kiinteistöille

Maalämpöopas kiinteistöille

Suuremmille kiinteistöille suunnattu maalämpöopas antaa hyödyllistä tietoa maalämmöstä ja maalämpöprojektin kulusta.

Lataa ilmainen opas