Maalämpöpumput – Thermia

Pyydä tarjous

Pohjoismaista laatua Thermialta

Thermian pohjoismaista laatua edustavat maalämpöpumput valmistetaan Ruotsin Arvikassa. Tuotevalikoimasta löytyy sopiva maalämpöpumppu kaikenkokoisiin kiinteistöihin.

Rahoita hankintasi Thermia Lämpölainalla!

Thermia Lämpölaina on lämpöpumppujärjestelmän hankintaan tarkoitettu rahoitus. Lainaa voit hakea kätevästi Thermian sivustolla.

Hae Lämpölainaa

Thermia Atlas

Thermia Atlas on uusinta tekniikkaa edustava maalämpöpumppu omakotitaloon, paritaloon, pientaloyhtiöön tai pienliikekiinteistöön. Atlas on saatavana kahdessa teholuokassa, 3–12 kW ja 4–18 kW. Invertteriohjaus sekä lämpimän käyttöveden tuottaminen Thermian kuumakaasuvaihdintekniikalla tekevät Atlaksesta erittäin suorituskykyisen laitteen. Atlaksen vuosihyötysuhde 6 on ennätyksellinen. Atlaksen suunnittelussa on lisäksi otettu erityisesti huomioon hiljainen käyntiääni.

Atlas on saatavana myös Duo-mallina, jolloin lämpimän käyttöveden varaaja on erillinen. Tämä ratkaisu sopii parhaiten mataliin tiloihin tai tarvittaessa paljon lämmintä käyttövettä. Thermia Atlas -lämpöpumpulla on viiden vuoden takuu.

Esite
Käyttöohje
Thermia Atlas
Thermia Calibra web

Thermia Calibra

Thermia Calibra on moderni omakotitalon maalämpöpumppu, joka kahden teholuokkansa ansiosta (1,5–7 kW sekä 3–12 kW) sopii joka kotiin. Invertteriohjattu Calibra tuottaa lämmintä käyttövettä tehokkaasti Thermian kuumakaasuvaihdintekniikan avulla. Calibralla on korkea vuosihyötysuhde (5,8) sekä hiljainen käyntiääni. Calibra on saatavana sekä harmaana että valkoisena. Thermia Calibra -lämpöpumpun tehdastakuu on viisi vuotta.

Esite
Käyttöohje

Thermia Diplomat Optimum

Thermia Diplomat Optimum -maalämpöpumpun Optimum-tekniikka hienosäätää laitteen toimintaa jatkuvasti energiankulutuksen minimoimiseksi. TWS-tekniikan ansiosta laite tuottaa lämmintä käyttövettä nopeasti ja energiatehokkaasti. Lämpöpumpun voi ottaa etäohjaukseen ja -valvontaan. Diplomat Optimum -maalämpöpumpun Duo-malli sopii mataliin tiloihin sekä koteihin, joissa lämpimän käyttöveden kulutus on suuri. Thermia Diplomat Optimum -maalämpöpumpun takuu on viisi vuotta.

Esite
Käyttöohje
Thermia Diplomat Optimum
Maalämpöopas uuteen kotiin

Maalämpöopas uuteen kotiin

Maalämpö on uusien talojen suosituin lämmitysmuoto. Lue oppaastamme, miten asennetaan maalämpö uuteen kotiin.

Lataa ilmainen opas
Thermia Diplomat Optimum G3

Thermia Diplomat Optimum G3

Thermia Diplomat Optimum G3 -maalämpöpumppu käyttää Optimum-tekniikkaa, joka ohjaa laitetta toimimaan jatkuvasti tarpeiden ja olosuhteiden mukaisesti. TWS-tekniikka mahdollistaa käyttöveden lämmittämisen nopeasti ja tehokkaasti. Online-järjestelmä mahdollistaa lämpöpumpun etäohjauksen ja -valvonnan. Diplomat Optimum G3 -maalämpöpumpusta on saatavana mataliin tiloihin ja suureen lämpimän käyttöveden tarpeeseen sopiva Duo-malli. Thermia Diplomat Optimum G3 -maalämpöpumpulla on viiden vuoden takuu.

Esite
Käyttöohje
Maalämpöopas lämmityksen vaihtajalle

Maalämpöopas lämmityksen vaihtajalle

Omakotitalon lämmityksen vaihtajan maalämpöopas antaa hyödyllistä tietoa maalämmöstä ja maalämpöprojektin vaiheista.

Lataa ilmainen opas

Thermia Mega

Thermia Mega on kiinteistölämpöpumppu, joka saavuttaa invertteriohjatun kompressorin ansiosta jopa 88 kW tehon erittäin hyvällä hyötysuhteella. Joustavien säätömahdollisuuksien ansiosta tehonpeitto on kattava, eikä lisälämmöstä tule kustannuksia. Suuressa kohteessa on mahdollista kytkeä rinnakkain jopa kuusitoista Thermia Mega XL -lämpöpumppua, jolloin lämmitysteho ylittää 1,3 MW.  Lämmin käyttövesi tuotetaan kuumakaasuvaihdintekniikalla. Thermia Mega -maalämpöpumpun takuu on viisi vuotta.

Esite
Käyttöohje
Thermia Mega
Maalämpöopas kiinteistöille

Maalämpöopas kiinteistöille

Suuremmille kiinteistöille suunnattu maalämpöopas antaa hyödyllistä tietoa maalämmöstä ja maalämpöprojektin kulusta.

Lataa ilmainen opas