Maalämpöpumput – Gebwell

Pyydä tarjous

Kotimaista laatua Gebwelliltä

Gebwellin maalämpöpumppu on laadukas, kotimainen valinta. Valikoima kattaa niin omakotitalojen kuin taloyhtiöiden ja suurkiinteistöjenkin maalämpöpumput.

Voit ladata Gebwellin maalämpöpumppujen esitteitä ja käyttöohjeita alla olevan tekstin linkeistä sekä laitevalmistajan omasta ohjeportaalista.

Gebwell Aries

Gebwell Aries

Gebwell Aries on omakotitaloille suunniteltu maalämpöpumppu, jonka kompressori toimii edistyksellisen invertteriohjauksen ansiosta aina tarpeen mukaisella teholla. Aries-maalämpöpumppu on erittäin hiljainen laite. Lämpöpumpussa on vakio-ominaisuutena sisäänrakennettu, langaton etäyhteys valmistajan valvomoon. Aries-maalämpöpumpun käyttöliittymänä toimii älylaitteeseen ladattava Gebwell Smart -sovellus. Lämpöpumpun Aries 12C-malli sopii kohteisiin, joihin halutaan erillinen varaaja. Laitteella on viiden vuoden takuu.

Esite
Käyttöohje
Maalämpöopas lämmityksen vaihtajalle

Maalämpöopas lämmityksen vaihtajalle

Omakotitalon lämmityksen vaihtajan maalämpöopas antaa hyödyllistä tietoa maalämmöstä ja maalämpöprojektin vaiheista.

Lataa ilmainen opas

Gebwell T3 Inverter

Hiljainen ja kooltaan kompakti Gebwell T3 Inverter on lämpöpumppu suurta lämmitystehoa vaativille asuin-, teollisuus- ja varastokiinteistöille. Kotimaisen lämpöpumpun portaaton invertteriohjaus takaa parhaan energiatehokkuuden, koska laite ei yli- tai alilämmitä, vaan tuottaa lämpötehoa tarpeen mukaan.

Edistyksellinen lämpöpumppu hyödyntää IoT-teknologiaa, joten säätimen päivitys tapahtuu netin kautta ja järjestelmä oppii ajan mittaan entistä energiatehokkaammaksi. Lämpöpumppua voidaan ohjata joko paikallisesti lämpöpumpulta tai etänä Gebwell Smart -valvomosta. T3 Inverter -lämpöpumpun tehoalue on 9–27 kW ja energiatehokkuusluokka A+++.

Esite
Käyttöohje
Gebwell T3 inverter web
Gebwell T2

Gebwell T2

Gebwell T2 -maalämpöpumppu on hiljainen, omakoti- ja kerrostaloille sekä teollisuuskiinteistöille ja muille paljon lämpöä vaativille rakennuksille suunniteltu lämpöpumppu. Laite kytketään kaksiosaiseen, käyttövettä erittäin hyvällä hyötysuhteella lämmittävään hybridivaraajaan. Suuriin kiinteistöihin saadaan lisälämmitystehoa useamman lämpöpumpun kaskadiyhdistelmällä. Laite voidaan yhdistää haluttaessa muihin lämmönlähteisiin, esimerkiksi aurinko-, puu- tai öljylämmitykseen. Viiden vuoden takuu.

Esite
Käyttöohje
Maalämpöopas uuteen kotiin

Maalämpöopas uuteen kotiin

Maalämpö on uusien talojen suosituin lämmitysmuoto. Lue oppaastamme, miten asennetaan maalämpö uuteen kotiin.

Lataa ilmainen opas

Gebwell Gemini Inverter

Gebwell Gemini Inverter on edistyksellinen, kahdella kompressorilla varustettu IoT-invertterilämpöpumppu rivitalojen, kerrostalojen sekä suurempien varasto- ja teollisuusrakennusten lämmitykseen. Älyominaisuuksien ja invertteriohjauksen ansiosta lämpöpumppu tuo huomattavasti kustannussäästöjä ja kohentaa asumismukavuutta koko elinkaarensa ajan.

Gemini Inverter -lämpöpumppua käytetään yhdessä kiinteistön mukaan mitoitettujen G-Energy -varaajien kanssa. Lämpöpumpun IoT-teknologia mahdollistaa verkon kautta tarjottavat etäpalvelut, kuten ohjauksen Gebwell Smart -valvomon kautta sekä automaattiset laitepäivitykset.

Esite
Käyttöohje
Gebwell Gemini Inverter
Gebwell Gemini

Gebwell Gemini

Gebwell Gemini -maalämpöpumppu on hiljainen, myös käyttöveden lämmittävä ja energiatehokas lämmitysratkaisu etenkin suuriin asuin-, teollisuus- ja liikekiinteistöihin. Yli 500 kW:n teho voidaan saavuttaa tarpeen vaatiessa, sillä laitetta voidaan asentaa jopa kahdeksan yksikköä rinnakkain.

Pumpun kahdessa scroll-kompressorissa on kylmäainetta yhteensä alle kolme kiloa. Kahden kompressorin vuorokäyttö ja hybridiratkaisut ovat mahdollisia edistyneen automatiikan ansiosta. Lisälämmitykseksi voidaan myös valita esimerkiksi kaukolämpö, öljy tai sähkö. Laitteen kytkeminen kiinteistövalvontajärjestelmiin ja mobiilietähallinta ovat mahdollisia Modbus RTU -väyläkortin kautta. Lämpöpumpulla on viiden vuoden takuu.

Esite
Käyttöohje
Maalämpöopas kiinteistöille

Maalämpöopas kiinteistöille

Suuremmille kiinteistöille suunnattu maalämpöopas antaa hyödyllistä tietoa maalämmöstä ja maalämpöprojektin kulusta.

Lataa ilmainen opas

Gebwell Taurus Inverter Pro

Gebwell Taurus Inverter Pro on tehokas invertterilämpöpumppu suurten kiinteistöjen lämmitykseen ja jäähdytykseen. Taurus Inverter Pro mukautuu kiinteistön energiatarpeeseen optimoiden lämmitystehon. Taurus Inverter Pro -lämpöpumpun tehoalue on 40–100 kW:n välillä, portaattomalla säädöllä ja 1 % moduloinnilla. Inverter Pro -lämpöpumpussa on mäntäkompressori, joka voidaan huoltaa vaihdon sijaan.

Taurus Inverter Pro on helppohoitoinen ja varmatoiminen, ja sen hyötysuhde on osakuormilla erinomainen. Laitteen seuranta ja ohjaus on mahdollista myös etänä Gebwell Smart -valvomosta.

Esite
Gebwell Taurus Inverter Pro
Gebwell Taurus 110 EVI ja 80 EVI

Gebwell Taurus 80 EVI ja 110 EVI

Gebwell Taurus EVI -lämpöpumppu soveltuu erinomaisesti suurten kiinteistöjen lämmitykseen ja jäähdytykseen. Varmatoiminen Taurus EVI on tandem-lämpöpumppu, jossa on kaksi EVI-kompressoria. Lämpöpumpussa on säädin, joka mahdollistaa IoT-ominaisuudet. Taurus EVI -lämpöpumppua on saatavilla kahdessa eri teholuokassa: Taurus 80 EVI ja Taurus 110 EVI.

Taurus EVI -lämpöpumpun antoteho on korkea myös korkeilla lauhtumislämpötiloilla. IoT-säätimeltä pilvipalveluun tallentuvia tietoja käytetään järjestelmän jatkuvaan kehittämiseen, lisäksi tallentuva data mahdollistaa lämmitys- ja jäähdytyskäyttäytymisen oppimisen. Pilvipalvelun ansiosta säätimen ohjelmistoa voi päivittää etänä ja järjestelmää voi seurata ja ohjata selainpohjaisen Gebwell Smart -valvomon kautta.

Esite