Maalämpöpumput – Gebwell

Pyydä tarjous

Kotimaista laatua Gebwelliltä

Gebwellin maalämpöpumppu on laadukas, kotimainen valinta. Valikoima kattaa niin omakotitalojen kuin taloyhtiöiden ja suurkiinteistöjenkin maalämpöpumput.

Gebwell Aries

Gebwell Aries

Gebwell Aries on omakotitaloille suunniteltu maalämpöpumppu, jonka kompressori toimii edistyksellisen invertteriohjauksen ansiosta aina tarpeen mukaisella teholla. Aries-maalämpöpumppu on erittäin hiljainen laite. Lämpöpumpussa on vakio-ominaisuutena sisäänrakennettu, langaton etäyhteys valmistajan valvomoon. Aries-maalämpöpumpun käyttöliittymänä toimii älylaitteeseen ladattava Gebwell Smart -sovellus. Laitteella on viiden vuoden takuu.

Esite
Käyttöohje

Gebwell Qi

Gebwell Qi-maalämpöpumppu on hiljainen, helppokäyttöinen ja toimintavarma ratkaisu erityisesti omakotitaloille. Laite lämmittää energiatehokkaasti sekä tilat että käyttöveden. Maalämpöpumppu on kotimainen, ja suunniteltu toimimaan Suomen ilmasto-olosuhteissa. Malli soveltuu sekä omakotitalon rakentajalle että lämmitysjärjestelmän vaihtajalle. Viiden vuoden takuu.

Esite
Käyttöohje
Gebwell Qi
Maalämpöopas lämmityksen vaihtajalle

Maalämpöopas lämmityksen vaihtajalle

Omakotitalon lämmityksen vaihtajan maalämpöopas antaa hyödyllistä tietoa maalämmöstä ja maalämpöprojektin vaiheista.

Lataa ilmainen opas
Gebwell T2

Gebwell T2

Gebwell T2 -maalämpöpumppu on hiljainen, omakoti- ja kerrostaloille sekä teollisuuskiinteistöille ja muille paljon lämpöä vaativille rakennuksille suunniteltu lämpöpumppu. Laite kytketään kaksiosaiseen, käyttövettä erittäin hyvällä hyötysuhteella lämmittävään hybridivaraajaan. Suuriin kiinteistöihin saadaan lisälämmitystehoa useamman lämpöpumpun kaskadiyhdistelmällä. Laite voidaan yhdistää haluttaessa muihin lämmönlähteisiin, esimerkiksi aurinko-, puu- tai öljylämmitykseen. Viiden vuoden takuu.

Esite
Käyttöohje
Maalämpöopas uuteen kotiin

Maalämpöopas uuteen kotiin

Maalämpö on uusien talojen suosituin lämmitysmuoto. Lue oppaastamme, miten asennetaan maalämpö uuteen kotiin.

Lataa ilmainen opas

Gebwell Gemini

Gebwell GEMINI -maalämpöpumppu on hiljainen, myös käyttöveden lämmittävä ja energiatehokas lämmitysratkaisu etenkin suuriin asuin-, teollisuus- ja liikekiinteistöihin. Yli 500 kW:n teho voidaan saavuttaa tarpeen vaatiessa, sillä laitetta voidaan asentaa jopa kahdeksan yksikköä rinnakkain. Kylmäainetta on pumpun kahdessa scroll-kompressorissa alle kolme kiloa. Kahden kompressorin vuorokäyttö ja hybridiratkaisut ovat mahdollisia edistyneen automatiikan ansiosta. Lisälämmitykseksi voidaan myös valita esimerkiksi kaukolämpö, öljy tai sähkö. Laitteen kytkeminen kiinteistövalvontajärjestelmiin ja mobiilietähallinta ovat mahdollisia Modbus RTU -väyläkortin kautta. Viiden vuoden takuu.

Esite
Käyttöohje
Gebwell Gemini
Maalämpöopas kiinteistöille

Maalämpöopas kiinteistöille

Suuremmille kiinteistöille suunnattu maalämpöopas antaa hyödyllistä tietoa maalämmöstä ja maalämpöprojektin kulusta.

Lataa ilmainen opas
Gebwell Taurus

Gebwell Taurus

Gebwell Taurus-maalämpöpumppu on hiljainen ja energiatehokas. Laite sopii lämmitykseen ja jäähdytykseen suurille kiinteistöille, kuten kerros- ja rivitaloille, liike- ja teollisuusrakennuksille sekä kirkoille, kouluille ynnä muille julkisille rakennuksille. Yhdistämällä useita yksikköjä voidaan saavuttaa jopa satojen kilowattien tehoinen lämmitysjärjestelmä. Koska laitteen kaikkiin osiin pääsee käsiksi laitteen molemmilta sivuilta, on useamman pumpun yhdistäminen toisiinsa mahdollista tilaa säästäen. Taurus-maalämpöpumpun hyötysuhde on korkea varsinkin osakuormilla, ja sen lämmitysteho on 90 kW. Viiden vuoden takuu.

Esite
Käyttöohje