Gebwell-maalämpöpumput

Maalämpöpumput – Gebwell

Pyydä tarjous
Gebwell Qi omakotitaloon

Gebwell Qi

Gebwell Qi-maalämpöpumppu on hiljainen, helppokäyttöinen ja toimintavarma ratkaisu erityisesti omakotitaloille. Laite lämmittää energiatehokkaasti sekä tilat että käyttöveden. Maalämpöpumppu on kotimainen, ja suunniteltu toimimaan Suomen ilmasto-olosuhteissa. Malli soveltuu sekä omakotitalon rakentajalle että lämmitysjärjestelmän vaihtajalle. Viiden vuoden takuu.

Gebwell T2 maalämpöpumppu lämminvesivaraajaan kytkettävä

Gebwell T2

Gebwell T2 -maalämpöpumppu on hiljainen, omakoti- ja kerrostaloille sekä teollisuuskiinteistöille ja muille paljon lämpöä vaativille rakennuksille suunniteltu lämpöpumppu. Laite kytketään kaksiosaiseen, käyttövettä erittäin hyvällä hyötysuhteella lämmittävään hybridivaraajaan. Suuriin kiinteistöihin saadaan lisälämmitystehoa useamman lämpöpumpun kaskadiyhdistelmällä. Laite voidaan yhdistää haluttaessa muihin lämmönlähteisiin, esimerkiksi aurinko-, puu- tai öljylämmitykseen. Viiden vuoden takuu.

kapio-bg.png
Alueesi maalämpöpotentiaali

Alueesi maalämpöpotentiaali

 

Maalämpö toimii Suomessa erinomaisesti, mutta eri alueiden välillä on kuitenkin pieniä eroja. Tarkista kuinka hyvin maalämpö soveltuu alueellesi!

 

Katso oman alueesi sopivuus maalämpöön

 

Gebwell GEMINI

Gebwell GEMINI

Gebwell GEMINI -maalämpöpumppu on hiljainen, myös käyttöveden lämmittävä ja energiatehokas lämmitysratkaisu etenkin suuriin asuin-, teollisuus- ja liikekiinteistöihin. Yli 500 kW:n teho voidaan saavuttaa tarpeen vaatiessa, sillä laitetta voidaan asentaa jopa kahdeksan yksikköä rinnakkain. Kylmäainetta on pumpun kahdessa scroll-kompressorissa alle kolme kiloa. Kahden kompressorin vuorokäyttö ja hybridiratkaisut ovat mahdollisia edistyneen automatiikan ansiosta. Lisälämmitykseksi voidaan myös valita esimerkiksi kaukolämpö, öljy tai sähkö. Laitteen kytkeminen kiinteistövalvontajärjestelmiin ja mobiilietähallinta ovat mahdollisia Modbus RTU -väyläkortin kautta. Viiden vuoden takuu.

Gebwell Taurus tehokas maalämpöpumppu

Gebwell Taurus

Gebwell Taurus-maalämpöpumppu on hiljainen ja energiatehokas. Laite sopii lämmitykseen ja jäähdytykseen suurille kiinteistöille, kuten kerros- ja rivitaloille, liike- ja teollisuusrakennuksille sekä kirkoille, kouluille ynnä muille julkisille rakennuksille. Yhdistämällä useita yksikköjä voidaan saavuttaa jopa satojen kilowattien tehoinen lämmitysjärjestelmä. Koska laitteen kaikkiin osiin pääsee käsiksi laitteen molemmilta sivuilta, on useamman pumpun yhdistäminen toisiinsa mahdollista tilaa säästäen. Taurus-maalämpöpumpun hyötysuhde on korkea varsinkin osakuormilla ja sen lämmitysteho on 90 kW. Viiden vuoden takuu.

Gebwell E-Flex maan alle

Gebwell E-Flex

Gebwell E-Flex -maalämpöpumppu kytkentöineen sekä varaaja sijoitetaan kokonaan maan alle säiliöön, joten se sopii kohteisiin, joissa ei ole tilaa perinteiselle maalämpöjärjestelmälle. Järjestelmän huolto tapahtuu huoltoluukun kautta. Maanalaiseen säiliöön mahtuu tavallista suurempi varaaja, mikä pidentää pumpun käyttöikää ja takaa lämpimän käyttöveden riittävyyden kaikissa olosuhteissa. Maanalainen järjestelmä on täysin äänetön ratkaisu. Malli sopii sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Viiden vuoden takuu.

Icon-10.png

Usein kysyttyjä kysymyksiä