Kiinteistöposti: Turkulaiset taloyhtiöt vaihtoivat yhteishankkeena maalämpöön ja LTO:on

Neljä turkulaista kerrostaloyhtiötä siirtyi kaukolämmöstä maalämpöön ja poistoilman lämmöntalteenottoon yhteishankkeena. Hanke sai yksimielisen kannatuksen, kertovat asiakkaamme Kiinteistöpostin 3-4/2020 artikkelissa. 

As Oy Virmuntiellä, Kuralalla, Välpällä ja Virmuvuorella oli aiemmin yhteinen kaukolämmön lämmönjakohuone. Yhteinen lämmönjako vaikutti motivaatioon tehdä energiaremontteja, sillä yhden taloyhtiön panostuksen tuottama hyöty jakaantui myös muille taloyhtiöille. Hallitusten edustajat päätyivät yhteistuumin esittämään taloyhtiöille siirtymistä maalämpöön ja lämmöntalteenottoon, mikä nähtiin sekä taloudellisesti kannattavimpana että ympäristöystävällisenä ratkaisuna.

 

Tom Allen Senera Oy suunnittelee ja asentaa laadukkaat maalämpö- ja lämmöntalteenottojärjestelmät Suomen laajimmalla kokemuksella. Pyydä meiltä maksuton kartoitus ja tarjous!

Pyydä tarjous

 

Kaisu Manner

Kirjoittanut Kaisu Manner

Olen markkinoinnin asiantuntija ja pienen espoolaisen kerrostaloyhtiön hallituksen jäsen. Rakastan luontoa ja ulkoilua, ja unelmoin siitä, että tulevinakin talvina lumi narskuu jalan alla helmikuisessa metsässä.

Viimeisimmät Blogit