Suomen maalämpöalalle uusi markkinajohtaja: Tom Allen Senera Oy

Maalämpöalan edelläkävijä Tom Allen ja energiaratkaisujen asiantuntija Senera yhdistävät voimansa. Maalämpö- ja lämmön talteenottojärjestelmien myynti, asennukset sekä muut keskeiset toiminnot keskitetään uudelle yhtiölle, Tom Allen Senera Oy:lle. Tavoitteena on entistä parempi asiakaspalvelu, toimitusvarmuus ja kilpailukyky.

Tom Allen Senera Oy nousee omakotitalojen, taloyhtiöiden sekä liikekiinteistöjen maalämpö- ja lämmön talteenottojärjestelmien markkinajohtajaksi Suomessa. Yhtiössä työskentelee noin 80 maalämpö- ja lämmön talteenottoalan ammattilaista. Yhtiön liikevaihdoksi muodostuu yli 20 miljoonaa euroa. Tom Allen Senera Oy:n omistaa ja sitä hallinnoi Senera-konserni.


Muutos ei vaikuta Senera Oy:n eikä Tom Allen Oy:n kanssa solmittuihin sopimuksiin eikä keskeneräisiin hankkeisiin. Kaikki urakkamme toteutetaan asiakkaidemme kanssa sovitulla tavalla.

Tom Allen Senera Oy:n tavoitteena on toimittaa entistä korkealaatuisempia, luotettavampia ja suurimman säästön tuottavia maalämpö- ja lämmön talteenottojärjestelmiä kilpailukykyisesti.


Tom Allen Senera Oy mahdollistaa myös aikaisempaa kattavamman etävalvonta- ja huoltopalvelun tarjoamisen asiakkaille. Yhtiön huoltotoiminta on keskitetty Senera-konsernin omistamalle Maalämpöhuoltokeskus Oy:lle. Huoltotoiminnasta vastaa noin 15 lämpöpumppualan ammattilaista. Maalämpöhuoltokeskus huoltaa kaikkien valmistajien ja urakoitsijoiden toimittamat maalämpö- ja ilmavesilämpöpumput sekä järjestelmät.

Johan Holma ja Christian Sarkala.jpg

Senera-konsernin toimitusjohtaja Johan Holma sekä konsernin liiketoiminnan johtaja Christian Sarkala.

 

Lisätietoja:
Johan Holma
toimitusjohtaja
Senera Oy
johan.holma@senera.fi
044 700 6773

Kaisu Manner

Kirjoittanut Kaisu Manner

Olen markkinoinnin asiantuntija ja pienen espoolaisen kerrostaloyhtiön hallituksen jäsen. Rakastan luontoa ja ulkoilua, ja unelmoin siitä, että tulevinakin talvina lumi narskuu jalan alla helmikuisessa metsässä.

Viimeisimmät Blogit