Öljy vaihtui ilma-vesilämpöön - asiakkaamme kokemus Suomelassa

Asiakkaamme kertoo Suomelan artikkelissa, miten kodin öljylämmityksen vaihtaminen ilma-vesilämpöpumppuun sujui, ja paljonko urakka maksoi. Laadukas laite ja asennustyö ovat lunastaneet odotukset puolen vuoden seurannan aikana, ja säästöt ovat olleet laskelmien mukaiset.

Asiakkaamme Susanna Cygnel kuvailee ilma-vesilämpöön siirtymisen sujuneen kuin tanssi, vaikka lämmitysmuodon vaihtaminen tapahtui keskellä kylmintä talvea. Asennus kesti luvatut kaksi päivää, eikä talo päässyt kylmenemään.

Asennuksen aikana talon vanha öljylämmitysjärjestelmä purettiin ja vietiin kierrätykseen, ja sen tilalle asennettiin pohjoisiin oloihin suunniteltu, laadukas Bosch Compress 7000i AW -ilma-vesilämpöpumppu. Asennuksen päätteeksi asiakas perehdytettiin laitteen käyttöön, ja muutaman kuukauden käytön jälkeen suoritettiin ensihuolto, asetusten säätäminen käyttökokemusten perusteella sekä tarkempi käyttöopastus.

Huoleton ja luotettava, ympäristöystävällinen ja siisti lämmitysmuoto on asiakkaamme mukaan tuonut kepeyttä lämmitykseen. Omakotitalon asukkaalla on nyt yksi huolenaihe vähemmän.

 

Tom Allen Senera Oy suunnittelee ja asentaa laadukkaat maalämpö-, ilmavesilämpö- ja lämmöntalteenottojärjestelmät Suomen laajimmalla kokemuksella. Pyydä meiltä maksuton kartoitus ja tarjous!

Pyydä tarjous

Kaisu Manner

Kirjoittanut Kaisu Manner

Olen markkinoinnin asiantuntija ja pienen espoolaisen kerrostaloyhtiön hallituksen jäsen. Rakastan luontoa ja ulkoilua, ja unelmoin siitä, että tulevinakin talvina lumi narskuu jalan alla helmikuisessa metsässä.

Viimeisimmät Blogit