Lusu byggaa -podcast: paras lämmitysratkaisu kotiin

Miten löytyy paras lämmitysratkaisu uuteen kotiin? Siitä kertoo energia-asiantuntijamme Jimi Puustinen Lusu byggaa -podcastin 10. jaksossa. Podcast seuraa näyttelijä ja yrittäjä Antti Luusuaniemen rakennusprojektia.

Oman kodin rakentaminen on projekti, joka on täynnä uusia asioita, haasteita, suunnittelua ja aikatauluttamista. Rakentamisen aikana tehdään kauaskantoisia ratkaisuja, joista lämmitystavan valinta on yksi tärkeimmistä. Lämmitys muodostaa oleellisen osan omakotiasumisen kustannuksista, ja ympäristöystävällisen lämmityksen valitseminen on yksi suurimmista ilmastoteoista, jonka yksittäinen ihminen ja perhe voi tehdä.

Lusu byggaa -podcast pureutuu hauskalla tavalla rakentajan haasteisiin. Kuuntele podcastia maksutta Suplassa!

https://www.supla.fi/audio/3920910

 

Tom Allen Senera Oy suunnittelee ja asentaa laadukkaat maalämpö-, ilmavesilämpö- ja lämmöntalteenottojärjestelmät Suomen laajimmalla kokemuksella. Pyydä meiltä maksuton kartoitus ja tarjous!

Pyydä tarjous

Kaisu Manner

Kirjoittanut Kaisu Manner

Olen markkinoinnin asiantuntija ja pienen espoolaisen kerrostaloyhtiön hallituksen jäsen. Rakastan luontoa ja ulkoilua, ja unelmoin siitä, että tulevinakin talvina lumi narskuu jalan alla helmikuisessa metsässä.

Viimeisimmät Blogit