Laurin talot lämpenevät Tom Allen Seneran maalämmöllä

Lauri Ylönen tunnetaan yhtenä Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä rock-muusikoista. Tänä keväänä suuri yleisö pääsee tutustumaan hänen vähemmän tunnettuun puoleensa, lahjakkuuteen arkkitehtuurin saralla. Nyt MTV:llä käyntiin pyörähtäneessä Laurin talot -uutuussarjassa sekä Laurin oma talo -nettisarjassa muusikko suunnittelee ja toteuttaa talot niin omalle perheelleen kuin rap-artisti Elastiselle, Duudsonien Jarpille ja monessa mukana olleelle Aleksi Valavuorellekin.

Lauri Ylösen kunnianhimoinen tavoite on kehittää uusi suomalainen menestystuote, markkinoiden taloudellisimmat, ekologisimmat ja älykkäimmät talot. Lämmitysratkaisuksi valittiin maalämpöjärjestelmät Tom Allen Seneralta. Järjestelmiin kuuluvat Gebwellin Qi-maalämpöpumput. Toivotamme hienoja hetkiä ennennäkemättömän upeiden Laurin talojen parissa!

Lue lisää sarjasta MTV:n sivuilta

Kaisu Manner

Kirjoittanut Kaisu Manner

Olen markkinoinnin asiantuntija ja pienen espoolaisen kerrostaloyhtiön hallituksen jäsen. Rakastan luontoa ja ulkoilua, ja unelmoin siitä, että tulevinakin talvina lumi narskuu jalan alla helmikuisessa metsässä.

Viimeisimmät Blogit