As Oy Lähderanta maalämpöön: Suomen suurimpia hankkeita

Espoolaisen As Oy Lähderannan kerros- ja rivitaloista ensimmäinen lämpenee jo maalämmöllä. Kun viimeinenkin 576 kodista on kytketty maalämpöön ja lämmön talteenottoon, yksi Suomen suurimmista taloyhtiöiden energiaremonteista on valmistunut. Urakoitsijana toimii Tom Allen Senera.

Länsiväylä-lehti kirjoittaa 23.11.2022 As Oy Lähderannan siirtymisestä maalämpöön ja poistoilman lämmön talteenottoon, minkä lisäksi taloyhtiölle kuuluvaan liikekiinteistöön asennetaan lauhdelämmön talteenotto.

Huolellisesti suunniteltuun hankkeeseen yhdistetään myös sähköautojen latauspisteiden uusiminen. Kaikkien talojen lämmitysjärjestelmä yhdistetään, joten taloyhtiö pääsee jatkossa sähköveron 2. luokkaan. Tähän vaaditaan 500 kW teho.

Lue Länsiväylän artikkeli taloyhtiöstä täältä!

 

Tom Allen Senera Oy suunnittelee ja asentaa laadukkaat maalämpö-, ilmavesilämpö- ja lämmöntalteenottojärjestelmät Suomen laajimmalla kokemuksella. Pyydä meiltä maksuton kartoitus ja tarjous!

Pyydä tarjous

Kaisu Manner

Kirjoittanut Kaisu Manner

Olen markkinoinnin asiantuntija ja pienen espoolaisen kerrostaloyhtiön hallituksen jäsen. Rakastan luontoa ja ulkoilua, ja unelmoin siitä, että tulevinakin talvina lumi narskuu jalan alla helmikuisessa metsässä.

Viimeisimmät Blogit