Bosch-maalämpöpumput Suomen markkinoille

Bosch vahvistaa asemaansa Suomen lämmitysmarkkinassa.

Bosch on lämmitystuotteiden ja vedenlämmittimien kansainvälinen valmistaja, jonka tuoteportfolio ulottuu boilereista lämpöpumppuihin ja teollisuuden lämpökattiloihin. Nyt yhtiö tuo lämpöpumput Suomen markkinoille myös Bosch-brändillä.Bosch-lämpöpumppuvalikoimaan kuuluu kuusi eri kokoa, jotka sopivat erikokoisten talojen lämmittämiseen. Pienimmällä 6 kW:n lämpöpumpulla pystyy lämmittämään pienehkön omakotitalon, kun taas suurimmalla 17 kW:n lämpöpumpulla lämpiää tarvittaessa jo rivitalokin. Suurempaa tehoa tarvittaessa voidaan yhdistää kaksi lämpöpumppua.

– Bosch on myynyt jo usean vuoden ajan Suomessa lämpöpumppuja IVT-brändillä jälleenmyyjäverkostonsa kautta. Halusimme tuoda nyt Suomen markkinoille myös Bosch-lämpöpumput, sillä meillä ei ole ollut lämpöpumppuja tukkurijakelussa, joka on viime vuosina merkittävästi kasvanut jakelukanava, sanoo Bosch Thermotechnology -toimialan johtaja Kenneth Hedman Robert Bosch Oy:stä.

Bosch-lämpöpumppujen tukkurijakelun hoitaa LVI-Dahl.

Lisätietoja: toimialajohtaja Kenneth Hedman, Robert Bosch Oy, p. 050 570 0333, kenneth.hedman@fi.bosch.com.

Bosch-konserni on maailman johtavia teknologiatuotteiden ja palvelujen toimittajia. Ajoneuvotekniikkaa, energia- ja rakennustekniikkaa, teollisuustekniikkaa ja kulutustarvikkeita valmistavan konsernin vuoden 2012 liikevaihto oli alustavien lukujen mukaan 52,3 miljardia euroa, ja sen palveluksessa oli yli 306 000 työntekijää. Konserni käsittää Robert Bosch GmbH:n sekä sen runsaat 350 tytäryhtiötä yli 60 maassa. Myynti- ja palveluyhteistyökumppanit mukaan lukien Bosch on edustettuna noin 150 maassa. Tämä maailmanlaajuinen kehitys-, tuotanto- ja myyntiverkosto on Boschin jatkuvan kasvun perusta. Bosch käytti vuonna 2012 tutkimus- ja tuotekehitystoimintaan noin 4,5 miljardia euroa ja teki maailmanlaajuisesti yli 4 700 patenttihakemusta. Bosch-konsernin tuotteet ja palvelut ovat elämänlaatua parantavia innovatiivisia, hyödyllisiä ja innostavia ratkaisuja – tekniikkaa, joka on ”Invented for life”.

Kaisu Manner

Kirjoittanut Kaisu Manner

Olen markkinoinnin asiantuntija ja pienen espoolaisen kerrostaloyhtiön hallituksen jäsen. Rakastan luontoa ja ulkoilua, ja unelmoin siitä, että tulevinakin talvina lumi narskuu jalan alla helmikuisessa metsässä.

Viimeisimmät Blogit