Asiakkaamme Ylellä: Kotitalousvähennys merkittävä tuki maalämpöremontissa

Rintamamiestalonsa öljylämmityksen maalämpöön vaihtanut asiakkaamme Jukka Roisko arvioi Ylen uutisissa säästävänsä lämmityskuluissa 2000 euroa vuodessa. Vuoden alussa korotettu kotitalousvähennys lyhentää investoinnin takaisinmaksuaikaa entisestään. 

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä nousi vuoden 2022 alussa 3500 euroon talouden veronmaksajaa kohti, kun kyseessä on öljylämmityksen vaihtaminen esimerkiksi maalämpöön tai ilma-vesilämpöön. Urakan työn osuudesta 60 % on vähennyskelpoista. Kotitalousvähennyksen korotus on Ylen mukaan jo vähentänyt ELY-keskuksen avustukseen kohdistuvaa kiinnostusta.

Lue Ylen uutinen täältä. Katso myös uutislähetys samasta aiheesta Yle Areenasta (kohdasta 4:20 eteenpäin),

 

Tom Allen Senera Oy suunnittelee ja asentaa laadukkaat maalämpö-, ilmavesilämpö- ja lämmöntalteenottojärjestelmät Suomen laajimmalla kokemuksella. Pyydä meiltä maksuton kartoitus ja tarjous!

Pyydä tarjous

Kaisu Manner

Kirjoittanut Kaisu Manner

Olen markkinoinnin asiantuntija ja pienen espoolaisen kerrostaloyhtiön hallituksen jäsen. Rakastan luontoa ja ulkoilua, ja unelmoin siitä, että tulevinakin talvina lumi narskuu jalan alla helmikuisessa metsässä.

Viimeisimmät Blogit