IVT-maalämpöpumput

Maalämpöpumput – IVT

Pyydä tarjous
IVT GEO 312C maalämpöpumppu omakotitaloon

IVT GEO 312C

Uusi IVT GEO 312C -maalämpöpumppu soveltuu pientaloihin. Invertteriohjauksen ansiosta laitteen teho mukautuu automaattisesti lämmöntarpeen mukaiseksi. Laitteessa on älykäs Smartgrid-ohjausjärjestelmä. Kompaktin koon ansiosta GEO 312C vie tilaa vain tavallisen jääkaapin verran. Lämpöpumpulla on kuuden vuoden ja kompressorilla 10 vuoden takuu.

IVT Greenline HE lämpöpumppu

IVT Greenline HE

IVT Greenline HE on pientalojen maalämpöpumppu, jossa on matalaenergiakiertovesipumput sekä lämpimällä että kylmällä puolella. Lämpöpumppua ohjaa Rego1000-ohjausautomatiikka. Dynaamisen pumpun ohjauksen (DPC) avulla saavutetaan optimaalinen talon lämmitys. Laite soveltuu myös kohteisiin, joissa vaaditaan korkeita menoveden lämpötiloja (max +65). Lämpöpumpun takuu on kuusi vuotta ja kompressorin takuu 10 vuotta.

kapio-bg.png
Alueesi maalämpöpotentiaali

Alueesi maalämpöpotentiaali

 

Maalämpö toimii Suomessa erinomaisesti, mutta eri alueiden välillä on kuitenkin pieniä eroja. Tarkista kuinka hyvin maalämpö soveltuu alueellesi!

 

Katso oman alueesi sopivuus maalämpöön

 

IVT PremiumLine HQ sähkönkulutus vähäinen

IVT PremiumLine HQ

IVT PremiumLine HQ -maalämpöpumppu on suunniteltu pientaloihin. Matalaenergiatekniikan ansiosta laitteen sähkönkulutus on varsin vähäinen. PremiumLine HQ on IVT:n hiljaisin maalämpöpumppu. Lämpöpumpulla on 6 vuoden ja kompressorilla 10 vuoden takuu.

IVT Geo -kiinteistölämpöpumput

IVT Geo -kiinteistölämpöpumput

IVT Geo -kiinteistölämpöpumppu on saatavana neljässä eri koossa. Mallin G254 lämpöteho on 54 kW, mallin G264 62 kW, mallin G272 72 kW ja mallin G280 78 kW. Lämpöpumput voidaan kytkeä sarjaan, ja rakentaa näin kiinteistöön paras mahdollinen järjestelmä. Putkilähdöt voidaan kytkeä joko taakse tai sivuille, ja kaksi maalämpöpumppua voidaan asentaa päällekkäin. IVT Geo -kiinteistölämpöpumpuissa on erittäin edistynyt kylmäainepiiri. Laitteissa on tandem-kompressori ja epäsymmetrinen lämmönvaihdin, ja ne on varustettu ruiskutusteknologialla. Menoveden lämpötila on max. +68 astetta. Geo -kiinteistölämpöpumppusarjalla on viiden vuoden takuu.