Ouman Ouflex

Ouman Ouflex

Pyydä tarjous
Ouman Ouflex -taloautomaatiojärjestelmä

Ouman Ouflex -taloautomaatiojärjestelmä

Ouman on kotimainen taloautomaatiojärjestelmien toimittaja. Ouman Ouflex -järjestelmällä on vankka maine luotettavana ja kustannustehokkaana ratkaisuna, ja se onkin eniten käytetty taloautomaatioratkaisu Suomessa.

Ouman Ouflex -taloautomaatiojärjestelmä on vapaasti ohjelmoitava. Järjestelmällä voidaan ohjata mitä tahansa lämmöntuottotapaa, muun muassa kaukolämpöä, maalämpöä, öljykattiloita ja sähkövaraajaa. Ouman Ouflex -järjestelmällä voidaan myös ohjata ilmanvaihtoa sekä poistoilman lämmön talteenottoa.

Lämmityksen ja ilmanvaihdon lisäksi Ouman Ouflex -järjestelmään voidaan kytkeä monia muita toimintoja, kuten valaistuksen ohjaus, sähkölukkojen aikaohjelmat sekä pesutupien ja saunojen ohjaus. Ouflex -järjestelmällä voidaankin toteuttaa luotettavasti useimmat taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen taloautomaatioon liittyvät ratkaisut.

Ouman Ouflex -automaatiojärjestelmään voidaan yhdistää Ouman Ounet-etähallintajärjestelmä, jonka avulla rakennuksen ilmanvaihtoa ja lämmitystä voidaan valvoa ja ohjata vaivattomasti reaaliajassa. Ounet voidaan liittää sekä olemassaoleviin että uusiin Ouman-automaatiolaitteisiin.

kapio-bg.png
Ouman Ouflex -tarjous

Ouman Ouflex kiinnostaa?

Kerromme sinulle mielellämme lisää ja teemme sinulle räätälöidyn tarjouksen.

Pyydä meiltä tarjous

 

Tom Allen Seneran taloautomaatiotiimi  on perehtynyt talotekniikkaan

Taloautomaatiotiimimme

On tärkeää, että taloautomaatiojärjestelmien ja etävalvontaratkaisujen toteuttaja on ammattitaitoinen ja ymmärtää talotekniikan läpikotaisin. Taloautomaatiotiimillämme on satojen toteutettujen kohteiden kokemus ja luotettava osaaminen.

Kun taloyhtiö tai liikekiinteistö tilaa meiltä maalämpö- tai lämmöntalteenottojärjestelmän, oma automaatiotiimimme asentaa sitä ohjaavan taloautomaatiojärjestelmän. Tämä toimintatapa varmistaa sen, että maalämpö- ja lämmöntalteenottojärjestelmät sekä taloautomaatio ja etävalvonta toimivat saumattomasti yhteen.

Myös etävalvonta ja huolto hoidetaan omassa yrityksessä. Tämä antaa asiakkaalle varmuuden koko järjestelmän toteutuksen onnistumisesta sekä huolto- ja etävalvontapalvelujen jatkuvuudesta.

Icon-10.png

Usein kysyttyjä kysymyksiä